Težak život Selme Bajrami
Svet

November 20, 2023 20:45

By

Jeziva ispovest Selme Bajrami o svekrvi i nasilju: Nije je volela jer je druge veroispovesti

Težak život Selme Bajrami ostavio je pečat na duši

Selma Bajrami, potiče iz Bosne i Hercegovine, a njeni hitovi nezaobilazni su na repertoarima naših pevača i muzika koja se rado sluša u svim klubovima i diskotekama. Privatni život ove folkerke privlačio je oduvek veliku pažnju, pogotovo kad se saznalo da ima velike probleme sa bivšim mužem. Težak život Selme Bajrami ostavio je ranu na srcu ali miljenica muške publike ipak o tom etvoreno govori.

Težak život Selme Bajrami

ATA images

Težak život Selme Bajrami – Pevačica ima dva braka iza sebe

Selma je imala dva braka. Prvi je bio sa Zoranom Vučkovićem, sa kojim nema dece. Kako je istakla, mnogo su se voleli, ali glavna prepreka ka idealnom odnosu je bila svekrva.

Pročitajte Selma Bajrami pala u očaj – Sin joj je otet, a u sve upleten bivši muž

– Njegova majka me nije volela, zato što sam Muslimanka, a meni to nikad nije bilo važno, a nije ni njemu. Mi smo se voleli, razveli smo se u ljubavi. Njegova majka je pokušavala da me maltretira, ali Zoran je bio sve vreme bio na mojoj strani, na našoj strani, u suštini ona nikada nije mogla da utiče na njega. Svekrvi nisam odgovarala jer sam pre svega pevačica. Samo čovek koji je iz šoubiznisa može da bude sa mnom.

Težak život Selme Bajrami

ATA images

Težak život Selme Bajrami – Trpela je gnusne laži

Pevačica je nakon nekoliko godina posle prvog razvoda opet izgovorila sudbonosno “da” Muji Musiću, sa kojim je dobila i sina, međutim ubrzo su i s njim krenuli problemi. Težak Život Selme Bajrami bio je potkrepljen lažima od strane supruga…

Pročitajte Selma Bajrami se okrenula veri – Pokrila glavu maramom, a telo zakopčala do grla 

– Čovek me je lagao o svojoj biografiji, a mene materijalne stvari nisu nikad interesovale. Volela sam ga, bila sam već trudna, non-stop u kući, abnormalno se udebljala, nisam imala prijatelje, a onda su počeli problemi piše Kurir.

Težak život Selme Bajrami

ATA images

– Matretiranja, ponižavanja, govorio mi je da sam ružna, naterao me da idem za Australiju da radim i zaradim, da bi mi mogli da imamo život. Jednom me slučajno udario laktom, tako je ispalo, a znam da je to namerno uradio. Udario me je u arkadu. Svaki muškarac koji digne ruku na ženu, nije muškarac. Hteo je mene da spušta iz svoje nesigurnosti – rekla je Selma na Hype televiziji.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images