scandal

5 Novembra, 2019 20:00

TI SI JEDNA PREVARA, MOJ ŽIVOT JE DOSADAN S TOBOM! Muž Anđelke Prpić o životu sa poznatom GLUMICOM

Jedna od popularnijih glumica kod nas, Anđelka Prpić obično tumači likove žena s kojima se ostale pripadnice lepšeg pola često poistovećuju.

Zbog toga što je uvek zabavna i smešna, publika misli da je ona ista u privatnom životu kao i likovi koje igra, ali se njen muž sa tim ne bi složio.

– On baš misli kako sam ja potpuno različita – dosadna, nezanimljiva, sve različito od onoga što glumim. On je u fazonu „Ti si jedna prevara, ljudi ne mogu da shvate koliko je moj život dosadan sa tobom“ – ispričala je Anđelka kroz smeh za emisiju „Premijera“.

Šalu na stranu, Anđelka uvek ističe da su njen suprug i sin njena najveća podrška, ali i da od svog naslednika sada može mnogo da nauči.

– S obzirom na to da imamo klinca od sedam godina, to je sad ta faza kada je on ultra zabavan, ima neke super zaključke i stavove, principe životne i onda je to slatko slušati i upijati. A može i da se nauči, iskreno – tvrdi Anđelka.

Glumica je priznala da voli da slavi rođendane, te da napravi veliku žurku svake godine, ali je ovog puta to moralo da izostane.

– Ja volim da slavim rođendane, volim poklone, da se svi sredimo, da pijemo, provodimo se, klopamo lepo, muzika… Ja sam želela da to bude maskenbal ove godine, ali nisam mogla da ispunim to zbog posla. Tako da sam dužna tu žurku – istakla je Anđelka.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/kupite-scandal-ova-crna-pevacica-rastura-brak-sase-popovica-dalila-mora-da-ostavi-dejana-dara-zaratila-sa-stojom-marinka-stigle-kletve-nade-topcagic-video/

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen