Tijana Ajfon isprozivala pevačice
Svet

12 Avgusta, 2022 13:34

Tijana Ajfon isprozivala najpopularnije pevačice: Jedna je celulitara, druga ne zna da se obuče, treća je poljoprivreda

Tijana Ajfon isprozivala pevačice

Starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon posle otvaranja salona lepote, postala je kreatorka kupaćih kostima, ali i haljina, pa je shodno tome dala sebi za pravo da komentariše druge stajlinge.

Ajfonka je istakla da bez obzira što ima mogućnosti da sebi priušti bilo koju skupocenu stvar, njoj ne pravi problem da sebe počasti i sa stvarima koje nisu markirane:

Pročitajte: Grmi i bez šminke – Tijana Ajfon mami uzdahe, svi gledaju samo jedno (foto) 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic)

– Nemam problem sa etiketama, mogu da nosim i patike od 2. 000 dinara, ali zato torba mora da bude dobra. Nije stvar u tome koliko nešto košta nego kako ti to izneseš. Na meni haljina od 1. 000 dinara stoji kao da košta 1. 000 evra. Džabe marka, ako na čelu piše poljoprivreda kao Aleksandri Prijović. Znači ne vredi. Ona je tako dobra devojka, tako milo stvorenje, ali joj ništa ne stoji, to je problem – istakla je

Pročitajte: Ajfonka iskrena – Najstarijim zanatom se na estradi najviše bave pevačice i glumice, videla sam svojim očima

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic)

– Pola estrade se loše oblači. Mnogo gotivim Radu Manojlović, toliko je dobar čovek i milo mi bude kada je vidi, ali uvek se pitam:,,Zašto ova žena nema stilistu?“.Njoj je totalno nebitno šta će da obuče. Tea Tairović je katastrofa. Celulitara! Ubola dva hita, napravila je brdo para, ali zašto ima celulit? Mislim se: ,,Devojko, sakrij gamalo, nije sve obući dopičnjak i vrteti“. Nije sve u tome. Možeš ti i da obučeš haljnu do poda, ali da istakneš seksepil. Recimo, Jelena Karleuša se oblači tako da ne možeš da joj nađeš zamerku. Generalno je ne poštujem, ne volim ono što je javno uradila, žena mi je bljak, ali se oblači ludilo – rekla je Tijana za Svet.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tea Tairović (@tea_tairovic)

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM