svet

August 6, 2016 09:13

By

Tijana Ajfon u ozbiljnom problemu: Kokain će me uništiti!

Tijana_Ajfon-tizer

Starleta Tijana Maksimović, u narodu poznatija pod imenom Tijana Ajfon, u poslednje vreme se previše opustila, što je dovelo do toga da se prepustila narkoticima. Maksimovićeva je poznata kao vesela devojka, koja bi za provod i avanture dala sve u životu, pa se u želji da proba nešto novo našla u nevolji.

Tijani su često u provodu nudili da konzumira drogu, ali ona ih je uvek odbijala i govorila: “Ja sam prirodno otkačena, šta će mi to”. Jedino čega se nije libila bio je alkohol. Međutim, porodični i ljubavni problemi počeli su sve više da je lome, pa se prvo odala alkoholu, ali brzo je “povukla ručnu”. Pokušala je da se sa problemima izbori, ali nije uspela, pa je onda jedne večeri poklekla i na nagovor jednog druga konzumirala kokain. Mislila je da će to biti kratkotrajna zabava, ali se konzumacija nedozvoljenih supstanci otela kontroli. Sad bi sve uradila samo da se istrgne iz kandži droge”, otkrio je Tijanin drug.

I starleta je ispričala koji problemi je tište.

Poslednjih nedelja prolazim kroz vrlo turbulentne životne situacije. Kako bih se opustila i stavila probleme na stranu, posegnula sam za porokom, odnosno, probala sam kokain. Sada sam u strahu da ne nastavim da ga konzumiram, kako mi to ne bi još više uništilo život. Želela sam samo da se opustim, a onda sam shvatila da, ako nastavim ovako, sebi mogu da napravim jos veći problem u životu“, iskrena je bila Tijana za “Alo!”.

AUTOR: svet.rs

IZVOR: alo.rs

FOTO: star