Scandal

26 Decembra, 2020 13:20

Tijana M MESECIMA trpi MALTRETIRANJE! Prošla je PAKAO!

Tijana Milentijević ne može da se smiri od kada je pretrpela nasilničko ponašanje od strane svog dečka! Kako za SCANDAL! navode izvori, Tijana se mesecima unazad žalila najbližima da ne može da podnese ljubomoru svog momka, ali do sada se sve svodilo na verbalne sukobe, pa se nadala da će se dečko smiriti i urazumiti. Međutim, nakon što je napao u vidno alkoholisanom stanju i udario, devojka je van sebe od straha!

Žalila se najbližima da joj dečko pravi ljubomorne scene!

Tijana je u policiju otišla sa ocem, odmah nakon napada. Tamo je sama dala izjavu, oca nisu pustili da uđe sa njom zbog mera koje su na snazi usled korone – objašnjava nam izvor i dodaje:

Iako nije imala na licu vidljive tragove udarca, u policiji su je posavetovali da ode i do Urgentnog centra i da obavi pregled, što je Tijana i učinila. Ona živi sama i jako je uplašena. Otac će biti s njom nekoliko dana, ali mora da se vrati u Kragujevac odakle su inače, tako da ne znam kako će ona dalje pošto vidim da je baš uplašena. Njen momak je dobio zabranu prilaska, ali ta mera traje mesec dana. Šta će posle biti, pitanje je – rekao je izvor i nastavio:

On je inače bubnjar benda koji prati Tijanu, ali je suspendovan pošto je već pravio scene na nastupu Slađe Alegro, takođe zbog ljubomore jer je Tijani neko prišao i tražio da se slikaju. Pre nego što je ona postala ovoliko popularna zbog hita Žena od sultana nisu imali slične probleme, ali od kada je svi znaju, devojka bukvalno prolazi pakao s tim momkom. On ne može da shvati da svi ti momci koji njoj pišu nisu momci s kojima ga ona vara, već fanovi i obožavaoci – zaključio je naš izvor.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL