Star

24 Aprila, 2021 19:00

Tomović OTKRIVA: „Maja i Janjuš samo IGRAJU IGRU! Oni su GLUMCI, isto ko i Aleks”

Vladimir Tomović je pre dve nedelje diskvalifikovan iz rijalitija Zadruga, pa se odmah uputio u rodnu Crnu Goru. Za razliku od drugih učesnika koji svoju popularnost koriste da zarade koji dinar kroz reklame, Vladimira to ne zanima. On je zasukao rukave i sa majstorima zida kuću iz snova. Povukao se iz javnosti i sad živi totalno drugačijim životom.

Vladimir raskrinkao ljubavni trougao!

Kada sam izašao iz rijalitija, prvo što me je dočekalo bio je moj Instagram profil, koji je naprasno nestao. Poludeo sam tada. Međutim, ušao sam u trag. Neki fanatici su prijavljivali moj profil zbog kršenja zajednice. Zamislite, prijave sliku sa decom od sestre sa plaže jer devojčica od pet godina nema gornji deo kupaćeg kostima. Daleko bilo šta sve ljudi rade – kaže Vladimir za Star i osvrće se na aktuelni ljubavni trougao u Zadruzi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vladimir Tomović (@vladelije)

Maja, Aleks i Janjuš su ljubavni trougao i oni su na sve spremni zarad rijalitija, a pričaju da ne igraju igru. Pravi su glumci. Sa druge strane, ljubav Tare i Ša nije vredna pomena. Daleko bilo. Ne želim da prljam misli sa njima. Ivana po strani, ona je divna žena – rekao je kratko Tomović ne želeći da otkriva da li će doći u Beograd da sačeka svoju devojku Paulu kada bude izlazila.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ