Star

12 Oktobra, 2020 22:00

Tomovićeva majka VAN SEBE! „Plaši se da će Kristijan UBITI Vladu!“

Vladimir Tomović sve više ulazi u konflikte iako je svima u porodici obećao da ove sezone sebi neće dozvoliti da ga bilo ko izbaci iz takta piše STAR.

„Kad je čula kako preti Staniji, skočio joj pritisak!“

Njegova majka uopšte ne gledala rijaliti zbog visokog pritiska, ali zato brat Vladan sve pomno prati i nada se da će se Vladimir dozvati pameti i kloniti se Kristijana Golubovića.

– Ne bih baš mnogo komentarisao Kristijana Golubovića. To što je on rekao za Vladimira da je jajara samo govori o njemu. Moj brat mu je lepo stavio do znanja da on njemu ne može da bude autoritet. U Zadruzi ga se većina takmičara plaši, ali ne i Vladimir. Što se tiče ovog drugog dečka Filipa Cara, to po meni i nije bio neki sukob, iako je bilo puno tenzije. Čak je reagovalo i obezbeđenje. Filip je bio pijan  i zato mu Vladimir to što se desilo nije uzeo za zlo -objašnjava za STAR Tomovićev brat Vladan i nastavlja:

– U ovoj sezoni Vladimir je opušteniji, mi smo prezadovoljni kako je započeo, naravno ako zanemarimo sve te svađe i čarke. Samo da ovako nastavi i biće u redu. Sve je kako treba i kako je obećao – kaže Vladan, međutim, njegov blizak drug otkriva da je Tomovićeva mama zabrinuta i da ne sme ni da uključi televizor jer joj u trenutku pozli kad vidi da se Vlada sa nekim svađa.

– Vladina majka Ljiljana mnogo je uznemirena i ljuta zbog njegovih peckanja i svađa sa Kristijanom. Ona je žena u strahu da im tim svađama i isterivanjima pravde Vladimir ne navuče kriminalce na vrat. Kada je čula kako Kristijan preti Staniji i šta joj je sve radio da bi joj izvukao pare koje mu je obećala, žena se skamenila od straha. Plače danima i nada se da će Vladimir da nađe neku devojku sa kojom bi provodio vreme kako bi se malo odvojio od Golubovića. Žalila se prijateljima da nije bila za to da Vlada ulazi ponovo u rijaliti, ali je on želeo da se konačno pokaže u pravom svetlu i kako bi zaradio za neki biznis koji želi da pokrene – ispričao je za STAR jedan od Tomovićevih dobrih prijatelja koji je u kontaktu sa njegovom majkom Ljiljom.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR