Toni Bijelić i Dragana Mirković svet novine svet portal
Svet

June 22, 2024 22:00

By

Za tvoju majku i mene ljubav je umrla, ovo nije sretan dom: Toni se konačno oglasio, a reakcija sina sve iznenadila

Toni Bijelić i Dragana Mirković ne prestaju da intrigiraju javnost

Dragana Mirković i Toni Bijelić, razveli su se nakon 24 godine braka, a kao razlog problema navodno je bila biznismenova preljuba.

Toni Bijelić i Dragana Mirković svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Toni Bijelić i Dragana Mirković rastali se nakon više od dve decenije ljubavi

Iako se nije oglašao povodom razvoda, nedavno je Toni odlučio da stane na put raznim pričama koje su se pojavile u medijima, a u kojima se navodi da je Draganu ostavio zbog 20 godina mlađe žene.

“Nisam varao Draganu. To su izmišljotine. Ne dam da mi gej lobi upravlja kućom. Velika je laž da sam varao Draganu. To je izmišljotina. Nemam ništa protiv gej populacije, samo neću da dozvolim da neko upravlja mojim životom, kućom i brakom. Sve što se priča i piše o prevarama i raznim scenarijima je čista laž”, poručio je Toni tada za “TV Hype”.

Toni je sada ponovo zaintrigirao javnost kada je na svom profilu objavio sliku dvorca u kojem je ostala da živi Dragana sa decom. Naime, on se pojavio ispred dvorca što je podelio na svom instagramu, ali je fotografija nestala, te je tako ponovo podelio kadar da se nalazi u istom.

Toni Bijelić i Dragana Mirković svet novine svet portal

Instagram printscreen

“Za tvoju majku i mene ljubav je konačno umrla. Ovo nije sretan dom, ali Bog zna kako sam se trudio”, glasi tekst numere koju je Toni objavio uz fotografiju iz dvorca u Beču.

Takođe, ono što je mnoge iznenadilo jeste i sama reakcija njihovog sina, Marka Bijelića, koji je oca otpratio sa društvenih mreža, pa mnogi zbog toga pretpostavljaju da je on zapravo ljut na Tonija zbog svega što se desilo.

S druge strane, Dragana Mirković je veoma ponosna na svoju decu i uvek je isticala da su joj oni centar sveta.

Toni Bijelić i Dragana Mirković svet novine svet portal

Instagram printscreen

Pevačica je sada na svom profilu objavila i sliku sina Marka, te ga označila u objavi. On je ovu fotku takođe objavio na svom Instagramu, te kao lokaciju označio dvorac u blizini Beča u kom žive.

Pročitajte U ovoj kući odrasla je Dragana Mirković – Godinama ne dozvoljava da se u njoj bilo šta promeni (foto)

“Moj ponos, moja desna ruka!”, napisala je pevačica u komentaru sinu.

Toni Bijelić i Dragana Mirković svet novine svet portal

Instagram printscreen

Kada je reč o deci, pevačica ne krije koliko je vezana za svoju, a očigledno i oni za nju, jer otkad je osvanula vest o njenom i Tonijevom razvodu primetno je da se Manuela i Marko ne odvajaju od majke.

“Marko je završio akademiju, sada studira ekonomsko pravo, a Manuela bira između dva fakulteta, bila joj je matura… Odlični su učenici, nikad nisam imala problem sa njima. Ja sam blagoslovena što se tiče njih. Mene su usrećili beskrajno”, rekla je Dragana u emisiji “Amidži Show”

AUTOR: Svet