Tragedija Željka Samardžića
Svet

November 28, 2022 10:15

By

Željkovo dete je umrlo: Porodicu Samardžić zadesila najveća tragedija

Tragedija Željka Samardžića koje se pevač seća i danas 

Pevač Željko Samardžić godinama je u skladnom braku, a njegova supruga i on su pre mnogo godina živeli tragediju koju nikad nisu prevazišli. Njihova ljubav je neuništiva, ali svaka zajednica koja traje tako dugo imala je i lepe i tužne momente. Poznati pevač, čije hitove posebno voli ženski deo publike, sada je otvorio dušu i pričao o svom najbolnijem trenutku u životu.

Pročitajte: Željko Samardžić OČAJAN zbog BOLESTI

izgled željka samardžića

Foto: ATA images

Najveća tragedija koju su supruga i on doživeli kad im je kao beba preminuo sin Zlatko, svega nešto više od 3 meseca nakon rođenja.

– To je bila tuga za sve nas. Kad god dođe taj mesec, Maja i ja sami podelimo tu tugu i uvek razmišljamo koliki bi bio da je ostao živ, ali to je život. Nikada čovek ne zna šta mu se može desiti u životu. Idete ulicom, pa vas udari auto, a niste se tome nadali. Bio je beba, imao je tri i po meseca, ime sam mu dao Zlatko, po mom kumu koga sam mnogo voleo – ispričao je pevač za “Blic”.

Pročitajte: Život u nezvesnosti – Mučna ispovest Željka Samardžića o bolesti koja ga razara

Supruga Željka Samardžića

Foto: Instagram

Kako je očeva porodica je iz Nikšića, malog Zlatka su tamo sahranili. A Samardžić ističe da je ovu bolnu tragediju cela njegova porodica veoma teško podnela i da su to stvari koje se nikad ne mogu zaboraviti.

– Sećam se tog perioda, moja pokojna baba je došla na babine, prvi put da vidi svog praunuka, za nju je bio veliki šok kada se sve desilo. U Crnoj Gori je muška glava velika stvar. Nikada to neću zaboraviti. Familijarno smo išli svi iz Mostara u Nikšić da odradimo te obrede – ispričao svoju potresnu priču Željko.

Ipak, iako je ova tragedija ostavila dubok i neizbirisv trag u njihovim životima, ljubav Željka i Maje za sve ove godine nije oslabila, baš naprotiv. Željko još uvek sa osmehom priča o njihovom upoznavanju na Majinoj maturi.

Pročitajte: Ljubile ga kao Boga a on im je život ispunio tugom – Najteži dani u porodici Željka Samardžića, supruga i ćerke neutešne

Foto: ATA images

– Ona je tada bila maturantkinja Ekonomske škole, rekao sam joj: “Ti ideš kući sa mnom”. Inače, ja sam joj i pevao na maturi, postoji i fotografija te večeri. Ona je odmah pristala da pođe sa mnom, ali njeni roditelji su bili protiv naše veze – seća se Željko prvog susreta sa Majom.

Supruga Željka Samardžića

Foto: ATA images

A razlog je, kako kaže, bio to što se njegova profesija nije baš dopadala njenim roditeljima.

– Muzičari su tada bili na lošem glasu, odmah pored fudbalera i još nekih zanimanja. Međutim, ja sam sve to već za nekih pet-šest dana doveo u red. Njeni su mi govorili da ona želi da studira, a ja sam rekao da to može i pored mene. Ali onda su brzo došla i dečica, to vam je život… Ona nikada nije zažalila zbog svoje odluke. Dan-danas imam odličan odnos s njenom familijom, život sve to nekako namesti – ispričao je Željko jednom prilikom za “Story”.

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: ATA images