Trauma Lene Stamenković
Svet

6 Februar, 2023 15:45

Pokušali su da je ubiju: Tragedija zbog koje Lena Stamenković više ne izgleda i ne ponaša se isto FOTO

Trauma Lene Stamenković zbog nepromišljenog dela

Mlada pevačica koja je pre nekoliko godina oborila sa nogu žiri popularnog muzičkog takmičenja i celu Srbiju istakla je i da je svu bol kroz koju je prošla prenela na papir i predočila kroz harmoniju i muzku.

Učesnica takmičenja „Pinkovih zvezdica“ i učesnica dečije „Evrovizije“ 2017. godine, pevačica Lena Stamenković, otkrila je da je i sama prošla kroz pakao vršnjačkog nasilja. Kako je otkrila u jednoj emisiji, najteže joj je pala situacija kada su, prema njenim navodima, vršnjaci pokušali da je udave u bazenu.

Pročitajte: Sve je izdalo, ali se ne predaje – Mlada hrvatska pevačica se bori sa teškom bolešću

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lena Stamenković (@lenastamenkovic0)

Prozivke, ogovaranja, čak i gađanje kamenjem mnogo male stvari u odnosu na ono što se izdešavalo. Tada ti nekako proradi neki kliker u mozgu da moraš da preživiš i ovo – rekla je Lena Stamenković.

– Imala sam jednu situaciju za koju malo ko zna, mene su pokušali da udave u bazenu i to je „normalno“. Deca, ne znam šta je u pitanju, ja to ne uzimam za zlo, to su deca. I bez obzira na sve mozak ti tada radi jako brzo – otkrila je Lena za Kurir.

Pročitajte: Molio je za pomoć a sad je besan kao ris – Sin Saše Joksimovića doživeo ono najgore, ovo su glumčeve poslednje reči

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lena Stamenković (@lenastamenkovic0)

Mlada pevačica koja je pre nekoliko godina oborila sa nogu žiri popularnog muzičkog takmičenja i celu Srbiju istakla je i da je svu bol kroz koju je prošla prenela na papir i predočila kroz harmoniju i muzku. Ona je istakla i da je zbog svega što je proživela postala introvertna, što joj je samo pomoglo u njenom muzičkom stvaralaštvu, rekla je pevačica za Kurir.

Lena je danas izrasla u prelepu mladu devojku, kojoj se svi dive što je ostala harizmatična i iskrena kao i ranije ali i mnogo jača i borbenija.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Screenshot Instagram Youtube