Traume Ane Nikolić
Svet

28 фебруара, 2023 10:29

Ana Nikolić otvorila dušu: Imam traume od brata, dolazio mi je na vrata, lupao…

Traume Ane Nikolić nastale su zbog brata Marka

Pevačica Ana Nikolić gostovala je u emisiji kod Snežane Dakić i tom prilikom otkrila da ima traume od brata Marka, koji joj je dugogodišnji menadžer, jer je uvek insistirao na vojničkoj disciplini.

Pročitajte: Javnost ponovo proziva Anu – Toliko si se napila da si obula dve različite čizme FOTO 

Rajko Ristić

Na pitanje Dakićeve da li ima osećaj da je bezobzirna prema ljudima, jer je izričita u onim stvarima koje neće, Ana je rekla da joj je zbog brata opala tolerancija.

Traume Ane Nikolić nastale zbog Marka vezane su za njene nastupe i na tačnost na kojoj je on uvek insistirao.

Pročitajte: Ana možda neće doživeti koncert koji najavljuje – Karleuša otkrila šta se dešava s Nikolićevom 

Instagram

– Imam dugogodišnje traume od svog brata, koji je fudbaler. On je sve u tajmnigu i vremenu i ja sam se osećala kao da sam na vojnoj vežbi. Kada mi kucne na vrata od sobe pred koncert u određenom ritmu, to je taj čuveni zvuk, a dogovorili smo se u 12 sati na recepciji i ne može tebi da bude više stalo do mog koncerta od mene, a ja već spremna, meni dođe da poskidam ovo sve i da legnem i da kažem „evo nema koncerta“ – priča

Pročitajte: Ana Nikolić objavila video iz sobe, kako Rasta ovo dozvoljava – Ostalo ti je na podu, nisi dovoljno ušmrkala VIDEO 

Instagram

Na pitanje šta joj je terapeutkinja rekla za te traume, Ana je istakla da joj je rekla da je njena tolerancija na frustraciju potpuno opala.

– Ja sam u tenziji živela 25 godina i moja tolerancija nije opala na frustraciju, već ona ne postoji. Ko mene može da toleriše – može, ko ne može… Nisam više za to – kaže Nikolićeva za Hype Tv.

Sukob Ane Nikolić i Jelene Karleuše

Rajko Ristić

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM