Viktorija Mitrović zadruga
Svet

23 Februar, 2022 20:00

Poznati psihijatar otkriva koje traume čekaju Viktoriju Mitrović nakon surovog rijalitija!

Aktuelna učesnica najkontroverznijeg rijaliti formata „Zadruga“, Viktorija Mitrović ne prestaje da iznenađuje publiku širom regiona svojim ekscentričnim ponašanjem, uzorokovanim emotivnim previranjima i izdajama svog emotivnog izabranika Marka Osmakčića, koji na sve načine pokušava da dokaže da je neprikosnoveni zavodnik. Pre nekoliko dana nije odoleo čarima svoje bivše devojke Marijane Zonjić koja ga je zavela nabujalim strastima, tokom uzavrele atmosfere na žurci. Viktorija je na novonastalu situaciju regovala veoma burno, te su usledile nemile rasprave, nervna rastrojstva i fizički konflikti sa Osmakčićem koji je bio potpuno rastrzan i neodlučan za koju atraktivnu učesnicu će se odlučiti. Ljubitelji napetih i opskurnih scena iz minuta u minut pratili su Viktorijino pomahnitalo ponašanje, praćeno paranojom, suzama, urlicima, a porodica i prijatelji po ko zna koji put bili su paralisani ovim razarajućim emocijama, koje se ponavljaju iz nedelje u nedelju.

Mlađana pobornica razvratnog načina života, nikada nije krila da je veoma slobodoumna kada je reč o muško – ženskim odnosima, poznanstvima i emotivnim zbližavanjima, te je neretko na meti osuda, kako ukućana, tako i publike putem malih ekrana, ali te činjenice je nimalo ne dotiču, a slamka spasa u kriznim momentima je pomisao da je kod kuće čeka petogodišnja naslednica.

Pročitajte: Viktorijina baba očajna! Trudna mi ne treba u kući!

S obzirom na to da je Mitrovićeva sa samo 12 godina bila žrtva silovanja, od strane seoskog sveštenika Milovana Đokića koji je nedavno pušten iz zatvora, njeno afektivno ponašanje bez ustručavanja i nervna rastrojstva nimalo ne čude psihijatre, usko specijalizovane za traume, polne delikte i psihoanamnezu adolescenata, te su ovim povodom istakli šta bi Viktoriju u narednom periodu moglo da dočeka, ukoliko ne krene na redovne seanse i osposobljavanje medikamentima. Istaknuti prestonički psihijatar objašnjava zbog čega zgodna brineta može doći i do suicidnih misli, padanje u još veći ponor i depresiju.

-Post – traumatskom stresnom poremećaju ili sindromu traume silovanja svakako najčešće impliciraju beg od realnosti, a ono se manifestuje depresivnim mislima, nervnim posrnućima, porocima, napadima panike, anksioznosti, a neretko i promiskuitetom koje kasnije može produbiti rane i osobu dovesti od misli o samoubistvu, ranjavanju i prepuštanju antidepresivima koji parališu telo i um. Kada je reč o mladoj devojci iz spomenutog rijaliti formata, možemo videti da je ogolila dušu i javno priznala da se bavi „prostitucijom“, da su joj intimni odnosi pred kamerama vrhunac avanturizma,  svoju bol pokazuje tek kada se na surov način suoči sa žrtvom, u verbalnom duelu, a to kulminira samopovređivanjem, pomračenjem uma, psihozom. Ukoliko bi dalji životni put ovu nesnađenu devojku i dalje navodio na bitisanje pred kamerama, gde su odnosi poremećeni, a ljubavi usmerene samo ka izdajama i životinjskim nagonima, ona bi mogla da završi na klinici za duševne bolesti, ili na ozbiljnim antidepresivima koji bi je održavale u pribranom stanju – ističe ugledni specijalista i dodaje svoje prognoze kada je reč o maloletnoj ćerki, koja Viktoriju gleda putem ekrana.

Pročitajte: Svi ZABRINUTI zbog Viktorije Mitrović! Pala u nesvest pa misle da je trudna!

-Na devojčicu od pet godina kojoj je dozvoljeno da majku gleda putem ekrana u veoma eksplicitnim situacijama, to može uticati veoma negativno, jer se u tom periodu gradi ličnost, osećaj vrednosti i pripadnosti, a spomenuto dete na žalost nije okruženo iskonskom ljubavlju roditelja, pažnjom i brigom, a te činjenice mogu dovesti do narušenog odnosa sa majkom, kada se budu srele, ali i tokom odrastanja. Iako sada ne govorimo o zakonima i normativnostima, Viktorijin bivši suprug Robert spomenuo je da će pokušati da joj oduzme dete sudskim putem, zbog zanemarivanja, te bi u tom slučaju aktuelna učesnica rijalitija moga da dotakne samo dno – u prenesenom značenju, a „suicidne misli“ i posrnuće bi bili veoma izvesni  – završava lekar poznat po slučajevima u vezi sa traumatskim pacijentima.

Sudeći po trenutnom sledu događanja, Mitrovićeva pokazuje manjak samopoštovanja, iskrivljenu sliku realnosti, a opraštanje javnih prevara i nipodaštavanje joj je postala svakodnevnica, te ostaje da vidimo hoće li se sumorne prognoze stručnjaka obistiniti.

Pročitajte: Zadrugarka šokirala priznanjem! „Silovao me je SVEŠTENIK kad sam imala 12.godina”

 

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram/printscreen