barbara našla način
Svet

December 18, 2021 17:00

By

Treća SREĆA?! Darko tata po TREĆI PUT!

Kako Svet saznaje, šuška se da Barabara Bobak i Darko Lazić čekaju bebu! Poznati pevač i njegova izabranica su nedavno saznali ovu informaciju, a kako saznajemo , odlučili su još neko vreme da kriju lepu vest.

Treća sreća? Barbara trudna

Rajko Ristić

 

 

Treća sreća, Barbara se smeška!

-Ja sam pričala baš pre neki dan sa Barbarom. Nekako mi se promenila, drugačija je. Ja je pitala šta se dešava, je li trudna. Ona mi se nešto zagonentno smeška, kaže: “Ma, nisam, otkud ti to”. Ali, meni sve smrdi da je baš to u pitanju. Mislim da je Darka i nju zatekla ta informacija, da nisu ciljano radili na bebi, nego se desila. Vole se, žive zajedno, to bi u nekoj budućnosti svakako bio naredni korak, samo mislim da nisu spremni na to. Pa, ako ćemo realno, Dare već ima dvoje dece, koja žive sa majkama. Kad se bude saznalo za ovo, sigurno će krenuti priče da će i Barbaru da ostavi sa detetom, pa će morati čovek svima u krug da se pravda. Plus, Barbarini roditelji nisu iz javnog života, logično je da svojoj ćerki veruju najviše, ali kad sa svih strana budu počeli da im pune glavu da će zet da ostavi njihovu ćerku sa stomakom do zuba, neće im biti dobro. A realno je da se malo pribojavaju toga. Ako je raskinuo sa dve prethodne izabranice, sa kojima je imao decu, što ne bi i sa Barbarom. Koliko čujem iz priče. vole njeni Darka, lepo se slažu, ali ipak postoji ta mala doza sumnje da i njihovu ćerku ne dočeka ista sudbina– kaže Svetov izvor i nastavlja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bobak S. Barbara (@barbara.bobak)

Barbara želi samo lepu decu!? Darko zbunjen

-Ma, ja sam se najviše iznenadila, baš u tom periodu kad sam je pitala za trudnoću, vidim Darko kači na Instagram video gde Barbara kaže da će da ga ostavi ako joj napravi ružno dete. Možda se i šale, ko će ga znati. Ja im želim svu sreću, a beba pored takvih roditelja svakako ne može da bude ružna.

Sa druge strane, izvor tvrdi da je Darkova bivša izabranica Marina Gagić čula ovu novost.

Marina Gagić

ATA/IMAGES

-Rekoše mi da je rekla da joj je drago zbog bebe, da tu deca ništa nisu kriva. Ali je nešto u šali prokomentarisala i da će Barbara sada konačno videti kakav je Darko zapravo. Kada su ozbiljne stvari u pitanju, kad se pored provoda i uživanja pojave i prave, životne obaveze.

Pročitajte: Majka Darka Lazića kuka: “Radićeš samo za alimentaciju!”

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić