trudna ana dabović
Svet

9 Decembra, 2022 09:00

Vesti koje su porodici Dabović donele neopisivu sreću: Milica očekuje prinovu

Trudna Ana Dabović, Milica postaje tetka

Košarkašica Ana Dabović i njen suprug, vaterpolista Ilija Mustur, sledeće godine postaće roditelje. Vest o prinovi za sada su podelili samo sa članovima porodice. Njena sestra, Milica Dabović koja je ovih dana u žiži javnosti postaće tetka…

Pročitajte: Nekada je dom Milice Dabović služio za zabave, a onda se u njega uselila tuga – Pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

– Neizmerno su se obradovali kada su saznali da će uskoro proširiti porodicu. Presrećni su i ushićeni, Ana se odlično oseća. Nedavno su malo putovali po Evropi, obišli su Španiju i Francusku, a trenutno su u Monpeljeu, gde Ilija godinama niže profesionalne uspehe. Kad god nema treninge i utakmice, maksimalno se trudi da olakša trudnoću svojoj izabranici i zaista uživaju u ovom periodu – otkrio je izvor za Kurir.

Pročitajte: Ljubav Ane Dabović bio je ovaj poznati političar, razlika od 23 godine nikada im nije smetala

Foto: Instagram

Ana se zahvalila na čestitkama koje su joj uputili novinari pomenutog lista, ali nije želela da daje izjave, budući da je reč o ranoj trudnoći. Podsetimo, košarkašica i vaterpolista su letos izgovorili sudbonosno „da“ na ceremoniji u Herceg Novom, gradu iz kojeg oboje potiču.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello!

FOTO: Instagram