Trudna Ana Korać
Svet

February 13, 2023 19:30

By

Oglasila se emotivna Ana Korać posle dužeg vremena: Ovo su novosti o njenom sinu FOTO

Trudna Ana Korać oduševila izgledom u devetom mesecu trudnoće

Ana Korać skoro će postati mama. Čim je saznala da je u blagoslovenom stanju, povukla se sa društvenih mreža i javnog života  a sada se o njenom povratku na društvene uveliko priča.

Foto: Instagram

Emotivnim pismo obeležila je svoj ponovni uspon…

– Hvala ti za najlepših devet meseci trudnoće. Hvala na bezuslovnoj ljubavi koju osecam od prvog trenutka kada sam saznala da tvoje maleno srce kuca zajedno sa mojim…Uskoro ću moći da ti kažem koliko te volim. Uskoro ćeš zauvek postati deo naše porodice. Jedva čekam da ti poželimo dobrodošlicu na ovaj svet dečačiću naš mali. Tvoj tata i ja te volimo beskrajno i nestrpljivo brojimo dane do naseg prvog susreta – najlepšeg dana u našem životu kada se, sine moj, budeš rodio – glasile su emotivne reči koje su mnoge raznežile.

Pročitajte: Telo koje je basnoslovno platila otišlo u bestrag – Evo kako izgleda Ana Korać u sedmom mesecu trudnoće FOTO

Trudna Ana Korać

ATA images

Punih devet meseci je uživala i maksimalno bila posvećena “drugom stanju”. S obzirom na to da se termin za porođaj približio, Ana je odučila da uradi set fotografija za uspomenu. Sa zekom u naručju i patikicama za bebu pozirala je u elegantnoj beloj haljini i crnom odelu i pokazala trudnički stomak. Srećna i zadovoljna osmeh nije skidala sa lica, a iako je u devetom mesecu besprekorno izgleda.

Utiske o trudnoći je iznela javno…

Pročitajte: Konačno je drži u naručju – Ana Korać presrećna u zagrljaju svoje bebe FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Korać 🥰 (@ana_korac)

– Biti u blagoslovenom stanju je nesto najlepše sto žena može da oseti! Uskoro ću postati mama i jedva čekam sina da uzmem u naručje. Moj život se kompletno promenio. Posvećena sam porodici, a sve je spremno za dolazak bebe – kaže Koraćeva.

Ona je pre nekoliko dana vratila svoj Instagram profil.

– Otvorila sam firmu za marketing. Imam tim ljudi koji sa kojim cu ubuduće raditi ozbiljne kampanje. Želim da se posvetim sinu i poslu na kojem sam vredno radila svih ovih meseci. Takođe želim Vama medijima da se zahvalim što ste imali razumevanja i poštovali moju odluku da u miru iznesem svoju trudnoću – poručila je Ana.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images