Sloba Radanović plače
Svet

December 19, 2022 17:45

By

Usudila se i sad svi komentarišu: Slobina Jelena u haljini koju trudnice ne bi trebalo da nose FOTO

Trudna Jelena Radanović pokazala zavidnu liniju u trudnoći

Sloba Radanović i supruga Jelena uskoro očekuju svog prvenca a dok do toga ne dođe, njih dvoje koriste vreme da svakodnevno budu zajedno pa i na javnim događajima. Nastup Slobe Radanovića povodom početka zimske sezone i najava dočeka Nove godine u prestoničkom restoranu pre nekoliko dana okupio je poznata imena i u sjajnoj atmosferi zabavljali su se do ranih jutarnjih časova.

Pročitajte: Sloba Radanović slomljen zbog gubitka – Sad bismo zajedno čekali najlepše vesti FOTO

Foto: ATA images

Trudna Jelena Radanović – Sloba je mazi i pazi trudnoća joj mnogo prija

Osim Slobinih kolega njegov performans gledala je i prelepa supruga Jelena Radanović koja je poodmakloj trudnoći i koja izgleda zaista sjajno.  Na ovom događaju Jelena je bila Slobina verna pratnja a stajling u kom se pojavila na fotografisanju mnoge je ostavio bez daha. Da je prezgodna, da je sačuvala liniju i da zrači neopisivom lepotom, samo su neki od komentara dok postoje i oni koji govore da je ipak kao trudnica trebala da obuče nešto komotnije kao i ravniju obuću. Ipak, bela svetlucava haljina i sandale nude boje bile su pogodak za ovu priliku uprkos spekulacijama.

Ako zanemarimo sve ove protokole koje bi sve trudnice navodno trebalo da poštuju, Jelena izgleda savršeno, glamurozno i naprosto blista što je očigledan dokaz da joj trudnoća prija i da je Sloba danonoćno pazi i mazi…

Pročitajte: Sloba Radanović uplašen za ženu koju najviše voli – Preklinje je da se čuva iako je pod nadzorom

Foto: ATA images

Šta vi mislite? 

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images