Trudna Kaća Lazić svet novine svet portal
Svet

June 14, 2024 15:45

By

Lazićeva supruga u poodmakloj trudnoći pozirala u bikiniju, jedan detalj na stomaku mame negativno komentarišu FOTO

Trudna Kaća Lazić u bikiniju pokazala stomačić

Pevač Darko Lazić i njegova supruga, trudna Kaća Lazić uskoro će dobiti ćerkicu kojoj će dati ime Srna. Darko Lazić sa suprugom Katarinom, ćerkicom Lorenom i sinom Aleksejem otputovao je u Tursku, a sada je Kaća objavila fotografiju iz Antalije i pokazala kako izgleda u poodmakloj trudnoći.

Trudna Kaća Lazić u bikiniju oduševila 

Ona je pozirala u crnom bikiniju i pokazala kako izgleda u drugom stanju, a u opisu fotografije je kratko napisala: “Možete me zvati mamasita“.

Trudna Kaća Lazić svet novine svet portal

Instagram

Kaća je stvarno zadivila linijom i negovanom kožom, međutim na društvenim mrežama žene su komentarisale da bi trebalo da izvadi prising iz pupka…

Podsetimo, Lazić iz prethodnih odnosa ima ćerku Lorenu i sina Alekseja, a folker je otkrio kako su njegovi naslednici reagovali kada su saznali da će dobiti sestru.

Trudna Kaća Lazić usrećila Lorenu i Alekseja 

– Lorena zna odavno za to i ona je bila presrećna, ona obožava decu, a Aleksej je bio sav zbunjen, mali je još i nije znao šta ga je snašlo, ali je rekao da bi voleo da bude bata – rekao je Darko nedavno. S obzirom na to da je Katarini ovo prvo dete, a pevač već ima i sina i ćerku, oboma je bilo nevažno kog pola je beba, već je kao i svim normalnim ljudima važno da s njom sve bude u redu.

Pročitajte Direktno – Katarina Lazić otkrila koju partnerku Darko jedino nije varao s njom 

Drako i Kaća su pol bebe saznali u prisustvu najbližih prijatelja i kumova, među kojima je i Andreana Čekić, koja je i podelila fotografiju sa zabave u Brestaču.

Trudna Kaća Lazić svet novine svet portal

Ivan Vučićević

U prelepom ambijentu Lazićevog dvorišta društvo se uz muziku uživo provodilo do duboko u noć. Darko nije skrivao radost zbog dolaska naslednika ili naslednice, kao ni njegova deca iz prethodnih veza, ćerka Lorena koju je dobio sa Anom Sević, i sin Aleksej koga mu je rodila Marina Gagić.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram