Trudna Marija Kilibarda svet novine svet portal
Svet

May 29, 2024 14:30

By

Kakva sreća i oduševljenje: Marija Kilibarda i Branislav čekaju prvo dete, otkrili i pol

Trudna Marija Kilibarda vest je koja je sve obradovala

Marija Kilibarda i njen izabranik Branislav Bane Vučelić uskoro će postati roditelji. Trudna Marija Kilibarda je presrećna što je posle duže borbe za potomstvo sa svojim izabranikom, ostala u drugom stanju i ona se oseća odlično, a par će dobiti devojčicu.

Trudna Marija Kilibarda – Par očekuje devojčicu 

Marija Kilibardaveć četiri godine uživa sa Vučelićem i ne krije koliko je srećna. Iako javnost dugo nije znala da je sin je glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića, osvojio srce lepe voditeljke ona svima jasno stavljala do znanja da je pronašla ono za čim je tragala godinama.

Trudna Marija Kilibarda svet novine svet portal

Photo: Amir Hamzagic/ATAImages

– Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva.

Pročitajte Marija Kilibarda od pre 20 godina pa do sada nije ista žena – Njen izgled zaprepastio javnost FOTO

– Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška – rekla je sada trudna Marija Kilibarda i istakla da njena veza zasnovana na poverenju piše Pink.

AUTOR: SVET

IZVOR: Pink

FOTO: ATA images