Trudna Rada Manojlović
STRAŠNO

24 Juna, 2022 20:00

Nova drama: Nakon pozitivnog testa za trudnoću, šamar: Rada u agoniji, Milan besan kao ris

Trudna Rada Manojlović vest je o kojoj bruje mediji 

Rada Manojlović i Milan Stanković obnovili su emotivnu vezu, ali ni jedna strana za sada ne oglašava niti komentariše šta se među njima dešava. Kako „SVET“ od izvora iz Četereža, prošle nedelje je nastao haos i to zbog testa za trudnoću koji je u jednom momentu pokazao da je pevačica u drugom stanju.

Pročitajte: Rada Manojlović više nije tako ćutljiva – Isprozivala kolege, nikoga nije poštedela

Otac Rade Manojlović

Foto: Rajko Ristić

Rada je počela da sumnja da se nešto dešava sa njom, pošto joj je ciklus kasnio. Razmišljala je šta može da bude, pa je po preporuci sestre Marije uradila test, koji je pokazao da je trudna! Nije znala da li da se raduje ili da paniči jer je spremila odlične nove pesme, na poslovnom planu je spremna da gruva! Baš se šokirala, psihički nije bila spremna na to. Onda se pribrala, popričala sa sestrom Marijom šta da radi. Celu noć su provele u razgovoru, a najveća nedoumica je bila da li da traži Milanov savet ili da sama odluči, ali šta da radi? Baš je bila u haosu. Složile su se da treba sebi da da vremena da razmisli, jer nije mala stvar roditi dete, a Rada želi kad se to bude desilo da se apsolutno posveti porodici – priča izvor za „SVET“ i nastavlja:

Pročitajte: Rada navukla bes na sebe: Podržala Marka Osmakčića, a, evo kako se sada pravda…

Foto: Rajko Ristić

– Otišle su da spavaju, ali ni jedna oka nije sklopila. Međutim, sutradan se sve samo rešilo – Rada je dobila ciklus. Tek taj šok da ste videli! Opet nije znala da li da plače ili da se raduje. Emocije su ih obe pukle! Rada je onda pozvala Milana i u dahu mu ispričala šta se desilo, da je bila u pitanju lažna uzbuna. Verovatno zbog hormona, svakodnevnog stresa oko posla, i čega sve ne, ali onda ju je sačekao hladan tuš.

Foto: Instagram Screenshot

– Milan se naljutio. Mnogo ga je povredilo što se oko tako bitne stvari nije kosultovala sa njim nego sa sestrom, zašto ga odmah nije zvala da rešavaju stvar i da se dogovore, nego su obe prećutale. Milan joj je rekao da želi da se njih dvoje oko svega konsultuju i da ona mora da shvati da su jedno drugom najveća podrška, i u dobru i u zlu i dogovorili su se da od sada ništa neće prećutkivati – bio je epilog njihove nove drame.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić