Ishrana Ane Ivanović svet portal
Svet

March 28, 2023 15:45

By

Dan je počeo lepim vestima: Ana Ivanović drži svoju bebu, divan prizor FOTO

Trudnoća Ane Ivanović prelepo joj stoji 

Bivša teniserka Ana Ivanović uskoro će se po treći put ostvariti u ulozi majke. Beba stiže za koju nedelju, svi u porodici Ivanović-Švajnštajger jedva čekaju društvo, a nekadašnja teniska zvezda svakog dana pratiocima na društvenim mrežama poklanja fotografije koje otkrivaju koliko blista i u već poznoj trudnoći.

Pročitajte: Trudnica u opuštenom izdanju – Ana Ivanović istakla stomak jednostavnim stajlingom FOTO

Trudnoća Ane Ivanović

– Dobro jutro od nas dvoje – pozdravlja nas lepa Beograđanka iz kuće koju su ona i Bastijan nedavno sagradili u nedaleko od gradića Vestendorfa u Tirolu.

Idilična austrijska pokrajina savršeno je mesto za odmor, ali i za ovakve „situacije“ kada su neophodni mir i relaksacija.

Pročitajte: Luka, Leon i… Otkriven pol trećeg deteta Ane i Bastijana

Trudnoća Ane Ivanović

Ana je, kao i uvek, odabrala jednostavnu odevnu kombinaciju, koja u potpunosti odgovara ne samo drugom stanju, već i njenom ležernom stilu.

Bela majica, omiljene farmerke i, naravno, njen osmeh, zlata vredan.

Trudnoća Ane Ivanović

Ana se, naravno, kao i svaka trudnica držala za stomak pa su mnogi pratioci na Instgrmau iskomentarisali kako ona u stvari već drži o oseća svoju bebu i pre nego što je stigla na svet. Ipak, taj osećaj dok mazite stomak i osećate prve pokrete svoje bebe zaista jeste neprocenjiv.

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello! / Svet

FOTO: Instagram