Izgled Jelene Karleuše
ekskluzivno

September 11, 2022 16:15

By

Ništa od razvoda: Stiže treća beba, Jelena Karleuša podelila srećne vesti (foto)

Trudnoća Jelene Karleuše – vest koja je odjeknula medijima

O razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića već mesecima se spekuliše. Iako je pop diva dala intervju u kojem je jasno stavila do znanja suprugu da bi morao da se potrudi kako bi njihov brak spasio, nedugo zatim je sve demantovala govoreći da se nije razvela. Razlozi rastanka, kao i potencijalno pomirenje sa Duškom Tošićem konstantno su jedna od glavnih tema domaćih medija bili do danas.

Pročitajte: Novi početak u novoj kući – Jelena Karleuša nastavlja bez Duška (video)

Trudnoća Jelene Karleuše

Foto: Instagram

Naime, Jelena je tokom jutarnjih časova svojim pratiocima na “Instagramu” zagolicala maštu i time otkrila da priželjkuje treću bebu. Odgovarajući na komentar Ele Dvornik, ćerke legendarnog Dina Dvornika, koja je rekla da je sanjala da se pevačica porodila.

„Sanjala sam sinoć da Jelena Karleuša ima carski rez i ja je moram držat za ruku kao moralna podrška. I pobjegla sam čim su je počeli rezat. Sorry Jelena. Imam traume od svojih al’ beba je bila preslatka, čestitam“, napisala je Ela, na šta je Jelena odgovorila.

Pročitajte: Ovako izgleda kad Jelena Karleuša slavi rođendan – Poklone koje je dobila od Duška nije krila

Trudnoća Jelene Karleuše

Foto: Instagram printscreen

„Sigurna sam da u stvarnosti ne bi pobegla draga. Sviđa mi se svakako tvoj san, baš bih volela još jednu bebu!!! Posle izlaska albuma, naravno“, uzvratila je pevačica.

AUTOR: SVET

IZVOR: hellomagazin.rs

FOTO: Instagram