Svet

11 Januara, 2021 14:19

Bojani Rodić trudnoća baš PRIJA! Sva BLISTA!

Bojanu Rodić u javnosti nismo videli od kada se saznalo da ona i Mirko Šijan, sin Goce Božinovske, čekaju bebu. Ponosni tata Mirko se oglašavo, ali Bojana nije do danas. U kratkom videu koji je obajvima na svom Instagram storiju vidi se da buduća mama blista.

Bojani trudnoća prija i ona sva blista

Rodićka je na Instagram storiju podelila video iz aumotobila, gde je pratiocima pokazala da izgleda sveže, srećno i da joj prijaju prvi meseci trudnoće, piše Kurir.rs

Da podestimo, Mirko i Bojana sa za Božić svojim porodicama otkrili da čekaju prinovu i to na veoma originalan način.  Test na trudnoću upakovali su kao božićni poklon i okačili ga na jelci.

Toliko sam sreća da sam na sedmom nebu, Božić mi je dao najlepši poklon, Mislila sam da sam loš čovek, svako ima neke svoje grehe, ali nisam. Bog me je nagradio najlepšim poklonom, presrećna sam baka, samo da sve do kraju bude kako treba –  rekla je ponosna baka Goca Božinovska.

Mirko se svima odmah zahvalio na čestitkama i otkrio da nisu očekivali trudnoću, ali da su bili presrećni kada su saznali.

Nemam tremu. To želim i sigurno ću biti odličan tata, najbolji –  istakao je ranije Šijan za Kurir.

FOTO: INSTAGRAM/ INSTAGRAMPRINTSCREEN