svet

October 9, 2013 20:55

By

Tuča usred emisije: Zorica Brunclik napala Bosanca, Lukas ih razdvajao

grand

Zorica Brunclik je usred emisije “Zvezde Granda” krenula da tuče člana žirija Dragana Stojkovića Bosanca, ali ih je Aca Lukas razdvojio uz opomenu: “Bez fizičkog kontakta, molim vas!”

Naime, ovogodišnji pobednik popularnog takmičenja “Zvezde Granda” neće biti biran na osnovu glasova publike, nego je za tu priliku oformljen žiri u čijem su sastavu pored Lepe Brene i Saše Popovića, pevači Snežana Đurišić, Zorica Brunclik, Šaban Šaulić, Aca Lukas i kompozitor Dragan Stojković Bosanac. Žiri ima zadatak da od čak 400 kandidata izabere najboljeg, a kako to izgleda videćemo već u subotu, 12. oktobra, kada je na programu prva emisija.

Međutim, među članovima žirija često dođe do svađa zbog kandidata. “Zorica je bila oduševljenja pevanjem jednog takmičara, a Bosanac nije hteo da mu da glas, pa je ona krenula da se obračuna s njim. U sledećoj situaciji Zorica nije želela da glasa za devojku koja se mnogo svidela Lukasu. Ovaj je izvadio ključeve svog automobila, stavio pred nju i rekao: “Daću ti kola ako joj daš glas”. Bio je mrtav ozbiljan”, ispričao je Saša Popović.

Izvor: Blic