bruka mikija đuričića
Svet

11 октобра, 2021 18:00

TUGA! Miki Đuričić KRIVI sebe zbog majčine smrti!

Miki Đuričić godinu ipo dana nije mogao da se oslobodi osećaja krivice zbog majčine smrti, a njegovi prijatelji su ozbiljno bili zabrinuti za njegovo psihičko zdravlje.

Miki Đuričić krivi sebe zbog majčine smrti!

Miki se mnogo promenio otkako mu je majka umrla. Nakon njene smrti bio je veoma loše psihički, plašili smo se za njega. Nekoliko dana lomio je šta je stigao i plakao kao lud, a mi smo ga molili da ode da porazgovara sa psihijatrom. Na sve to on je samo govorio da ga ostavimo na miru, da on nije ludak, a bio je baš agresivan. Nas je bilo strah da ne naudi sebi zbog krivice koju je osećao. Ili nekome drugom. Mirjana je bila težak plućni bolesnik i poslednje četiri godine živela je na aparatima za kiseonik i išla na razređivanje krvi. Ona se borila za život dok je Miki bio u parovima i jedina želja joj je bila da vidi sina. Kada je Miki izašao iz rijalitija bio je u Beogradu, nije mnogo vremena provodio sa njom čak i aparat za kiseonik koji je trebalo da joj kupi nije uzeo, zbog čega ga je kasnije grizla savest – ispričao je svojevremeno Mikijev drug za Svet i dodao:

On je osetio da će mu majka umreti, sećam se, bio je ponedeljak, a u utorak ujutru trebalo je da ide u Kupinovo. U ponedeljak uveče zamolio me je da ga odvezem kući u dvanaest sati noću. Kada je stigao otac mu je rekao da mu majka spava, on je ušao da joj se javi, ali ona nije davala znake života. Zatekao ju je mrtvu. Držao ju je u rukama i tražio joj oproštaj. Ma nikad on to sebi neće oprostiti – zaključio je izvor.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ