Tuga Olivere Balašević
Svet

December 27, 2022 19:30

By

Udovica slomljena pismom koje je stiglo na kućnu adresu: Tuga Olivere Balašević je prevelika

Tuga Olivere Balašević je neprolazna 

Nije tuga Olivere Balašević za Đoletom nestala, mada je jedno vreme delovalo da je tako. Književnica već dve godine pokušava da nastavi dalje, da ne očajava, trudi se da bude okružena članovima porodice, prijateljima, pokreće nove biznise, a pozitivan pogled na život ono je sa čime leže i budi se.

Pročitajte: Bolno saopštenje Đoletove udovice – Olivera Balašević otkrila koliko joj je vremena ostalo

Objava Olivere Balašević

Facebook

Sve to doprinosi umanjenju bola nastalom zbog prerane i iznenadne smrti supruga, koji je svojim stihovima ostavio večni trag u domaćoj muzici. Za Oliveru je lekovita i podrška Đoletovih fanova koji joj stalno pišu, dok joj jednako znače i pisma bivših učenika, kojima je davno predavala u školi i bila im uzor. Jedno od pisama bilo je toliko emotivno da je izazvalo kako tugu tako i oduševljenje…

Pročitajte: Šta da ti kažem, rumeni dečače… Pročitajte intimno pismo koje je Balašević poslao Siniši kada je saznao za leukemiju

Istovremeno, od iste učenice stigao je i poklon, mali znak pažnje pred Novu godinu, kao i lepe želje na koje je Balaševićeva udovica odgovorila rečima.

– Draga Marijana, moje dete, ponosna sam i danas na vas, znajući da ste savladali lekcije o ljubavi, razočaranjima, čežnji, poverenju, pomalo i na časovima fizičkog, a potom ih samo primenili u životu, piše Story.

Pročitajte: Zar se ovako oblači žena koja ima unučiće – Olivera Balašević gradom prošetala nedolično (foto)

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram