Star

14 Februar, 2021 17:00

TUŽBA! Ana Korać šalje Maju u ZATVOR

Ana Korać bi bez problema mogla da tuži Maju Marinković „za krađu ličnog opisa“ jer Marinkovićevu mesecima prozivaju da je Ana Korać sa Ali Expresa budući da je od hirurga tražila da je operiše tako da liči na starletu. Međutim, Koraćeva se tom tužbom neće baviti, ali je tužila Maju zbog informacija koje je iznosila u Zadruzi 3, ali i nakon toga u pojedinim intervjuima zbog čega bi mogla da je pošalje i na robiju.

Ana šalje Maju u zatvor!

Ani je presmešno koliko je Maja kopira, ne može da veruje da nju nije blam da baš toliko daleko ide i da bukvalno kupuje i identičnu garderobu. Čak i ponašanjem pokušava da bude kao Ana, kao ona je flegma i smeška se kada je napadaju, ali ne ume, ne ide joj, ispada baš smešna. I za to može da je tuži, ali neće. Tužila jer je u Zadruzi 3 iznosila kako zna da je Ana radila kao prostitutka, da je kao maloletna bila u striptiz baru i da je podvodila žena koja je držala taj striptiz klub, a koja više nije među živima. Aninu porodicu su te informacije dotukle i zato želi da se obračuna s Majom na sudu. Za sve što je rekla mora da ima čvrst dokaz, a ona naravno nema ništa, jer je iznela neistinu – priča za STAR izvor blizak Koraćevoj i dodaje:

Ana je tuži za klevetu, za pretrpljeni bol i za narušavanje ugleda, traži tri miliona, a pošto ne verujem da Maja ima te pare, može da ode i u zatvor. Ana baš nema milosti, jer ni Maja nije imala kada je na taj način vređala i pokušala da je sroza. Devojka je zaljubljena u Anu, ali pošto ni nakon dvesta operacija ne može da bude Ana, ona je počela da je mrzi, prezire je što nije kao ona. To je ozbiljan psihički poremećaj. Advokati su savetovali Anu da se pozove i na to, s obzirom da je Maja opsednuta, a ako je neuračunljiva, ko zna šta sve može da joj uradi – završava naš izvor.

Kako dalje saznajemo, prvo ročište bi trebalo da se održi početkom aprila, zbog čega će Maju izvesti iz Zadruge kako bi dala izjavu pred sudijom.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR