Tužba Nikoline Pišek
Svet

November 23, 2022 11:38

By

Nikolina Pišek uskoro na sudu, ali ne sa svekrom: U sve upleteni i Ražnatovići

Tužba Nikoline Pišek podneta je protiv modne dizajnerke

Nikolina Pišek, kako prenose hrvatski mediji, tužila je Bornu Kotromanić za klevetu. Televizijska voditeljka podigla je privatnu tužbu protiv bivše modne dizajnerke 30. septembra. Ročište za mirenje nije zakazano. Budući da je predmet tužbe kleveta, propisana maksimalna novčana kazna je do 500 dnevnih dohodaka.

Kotromanićeva nije bila dostupna za komentar, a Ristovićeva je bila jasna.

– Ne treba nju niko komentarisati, ona protiv sebe radi dovoljno.

Pročitajte: Dodiri sve govore – Nikolina Pišek grli poznatog glumca i ne krije to od javnosti

Instagram

Obe su prisustvovale prošle nedelje na jednoj reviji u Zagrebu, nisu se pozdravile i izbegavale su susret.

Tužba Nikoline Pišek pokrenuta je zbog klevete na društvenoj mreži. Kotromanićeva je direktno optužila Ristović da konzumira drogu.

Njihov sukob započeo je nedugo nakon smrti Nikolinog supruga Vidoja Ristovića, koji je preminuo u maju.

Instagram

– Novac od trgovine Arkanovim ratnim plenom nikad nikom nije doneo sreću i blagoslov, pa nije mogao ni Nikolini – napisala je tad Borna na svojoj društvenoj mreži.

Nikolina nije komentarisala Bornine navode, ali u komentarima se ubrzo javila Vlatka Pokos.

– A kakve to veze ima s Nikolinom? Ona nije učinila ništa loše niti je kriva za tuđe grehe. Jesu li hrvatski tajkuni zaradili svoj novac baš najpoštenije – odgovorila je Vlatka Borni.

Pročitajte: Tugu i brigu prikriva osmehom – Nikolina Pišek se bori s tumorom i to više ne krije 

Borna Kotromanić

– Borna je imala sreće što je bila u braku s civilizovanim tipom, to je ne čini ni pametnom ni uspešnom. Uostalom, Nikolina je bila voljena, blate je dušobrižnici i bivši, poremećeni, svekar. I ‘uspešne’ žene koje su se samo dobro udale, inače bi radile za prosečnu hrvatsku platu – dodala je Vlatka, kojoj Borna nije ostala dužna.

Pročitajte: Tužba Nikoline Pišek protiv Miše Grofa je pokrenuta  – Zatvor bi mi bio raj

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)


Nikolina se u prepirku nije uključivala, a Borna je Vlatki zapretila tužbom. Kasnije je Vlatka u svojoj kolumni za Story nazvala Bornu ‘dobrodržećom gospođom koja se svojevremeno dobro (bogato) udala i još bolje razvela’, a istakla je da joj je zasmetalo što je svoje optužbe protiv Miše Grofa, Vidojeva oca, iznela da bi “povredila i ponizila Nikolinu”.

Borna je tad za Story.hr naglasila da je ‘drama bila s Vlatkom, a ne između nje i Nikoline, s kojom se nije čula’. Dodala je da joj je Nikolina ‘draga i simpatična, ali da je u braku s Vidojem puno toga trpela zbog materijalne situacije’.

IZVOR: Kurir/Story.hr

FOTO: INSTAGRAM