Svet

9 Decembra, 2021 20:00

TUŽNO! Milica Kemez NOVAC za kuću dala na OPERACIJE!

Milica Kemez, učesnica četvrte sezone rijalitija „Zadruga“, promenila je lični opis, zbog čega se uvalila u dugove i ostala bez krova nad glavom.

Milica Kemez novac dala na operacije!

Milica Kemez je za operacije koje je imala pozajmila novac, jer je još pre par meseci dobila ponudu da bude voditeljka jutarnjeg programa Red televizije, pa je svoj izgled želela da dovede do savršenstva. Svi se pitaju da li se skućila. Nije još. Nema novca da to uradi, ovo joj je bio prioritet – kaže izvor za Svet i dodaje:

Rajko Ristić

Odmah po završetku ‘Zadruge’ je sredila zube, da bi potom otišla i na operaciju nosa i zatezanja lica, zatim je uradila sve popularniji zahvat ‘mačije oči’. Promenila je oblik usta i dodala još hijalurona, takođe je i obrve uradila potpuno nove. Grudi je promenila, ali i išla na razne tretmane zatezanja zadnjice. Milica je išla na jedan neinvazivan zahvat kako bi progustila svoju kosu, koja je zbog dugogodišnjeg blajhanja počela da opada, pa je želela da dobije na volumenu. Sve u svemu, koštalo je negde oko 13.000 evra novo telo i novo lice. Ima vremena kad će da se skući, sad je vreme da zagrmi – otrkiva Miličin prijatelj.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ