scandal

April 18, 2019 18:30

By

Tvrdi da je zarađivao više od Brene, a evo od čega danas živi Ivan Gavrilović!


Ivan Gavrilović je pre tačno dve i po decenije postao deo srpske estrade, kada je izbacio hit “200 na sat”, te je samim tim postao začetnik novog muzičkog pravca: dens-turbo-folka.

Danas i dalje živi od muzike, te je aktivniji čak nego pre, sa tom razlikom da više ne peva po diskotekama i klubovima nego na svadbama i proslavama.

Sećajući se devedesetih godina prošlog veka, Ivan ističe:

– Bila su to teška vremena, ali ja to nisam osećao. Mnogo para sam imao. Imao sam veću cenu nastupa nego Brena, minimum 10.000 maraka na veče – otkrio je Gavrilović za Kurir.

– Potrošio sam sve. Ma bilo je to opasno vreme, puno kriminalaca, nisam smeo da pokazujem da imam love jer bi se onda neko nakačio i uzimao mi reket. Nisam bio bahat. Znao sam da se vozim po gradu i kupim ljude sa stanica jer GSP nije funkcionisao, i onda ih razvozim po naseljima gde žive. Pa odem kod žene koja prodaje sladoled i kupim ceo frižider, pa to podelim klincima koji se tu nađu – dodao je pevač, zaključujući priču rečima:

– Svakog vikenda imam tezgu na nekoj svadbi. Nekad radim sam, a nekad idemo Doktor Igi, Husa, ja i još neko iz te ekipe, odradimo po jedan blok dens muzike. Ti klinci koji su nas slušali sa četiri-pet godina sada se žene i udaju, pa onda zovu nas da im ulepšamo dan. Moja pesma “Došao sam da te ženim” za njih je kao himna.

https://svet-scandal.rs/vesti/veza-s-cerkom-slobodana-milosevica-mu-umalo-dosla-glave-gavrilovic-tvrdi-da-mu-je-drzavni-vrh-spremao-likvidaciju/

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen