scandal

27 Avgusta, 2019 13:36

U OVOJ ZGRADI NA VRAČARU NEKADA JE ŽIVELA CECA RAŽNATOVIĆ! Komšije se sećaju kako je STIZALO CVEĆE na 4. sprat! (foto)

Kada je došla u Beograd iz Žitorađe kako bi započela život u prestonici, folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je živela na Vračaru.

Davne 1993. godine iza sebe je imala objavljenih pet albuma, a balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nekoliko meseci živela je kod prijateljice u jednom stanu na Vračaru.

Stan koji je Ceca kupila u Beogradu pre svog punoletstva u tom trenutku se renovirao. Ona do tada nije razmišljala o preseljenju u prestonicu jer je završavala srednju školu u Žitorađi i tamo živela. Davne 1990. godine sa prodatih 350.000 primeraka albuma „Pustite me da ga vidim“, a godinu dana kasnije izlazi album „Babaroga“ koji obara sve rekorde i Ceca odlučuje da od zarađenog novca kupi sebi stan na Banovom brdu. 1993. godine dolazi na ideju da se preseli u Beograd, pošto je završila srednju školu i započinje saradnju sa Marinom Tucaković i Aleksandrom Radulovićem Futom. Tog momenta počela je da renovira stan i dok je to trajalo živela je kod porodične prijateljice Dragice u Kalenićevoj ulici, ali ne kao podstanar već kao gost. Faktički to je bio prvi stan u kom je Ceca boravila, dok je već uveliko bila zvezda na prostoru čitavog Balkana.

foto: Google Maps

Na četvrtom spratu na ovoj adresi i dalje je stan u kojem je Ceca provela prve dane u Beogradu. Nakon nekoliko meseci, Ceca se preselila u svoj stan na Banovom Brdu i tu je živela do udaje. Upoznaje Željka Ražnatovića Arkana 1994.godine i započinju zajednički život u Diplomatskom naselju sve do 1997. godine dok kuća u ulici Ljutice Bogdana nije bila završena. Kada smo posetili stambenu zgradu u srcu Vračara, saznali smo da se komšije i dalje sećaju kada je, tada mlada, zvezda živela u ovoj višespratnici.

„Jao dobro ste me podsetili. Uvek se svima nama ljubazno javljala i pozdravljala, a bila je prelepa. Kao anđeo“, kaže jedna starija gospođa iz Kalenićeve ulice, koja je bila Cecina komšinica, piše Blic.

Mlađe generacije, koje žive u ovoj zgradi, ne sećaju se perioda kada se u nju doselila Ceca, ali su od starosedelaca čuli za tu priču. Mnogi su čak mislili da je to samo mit.

„Kada je snimila „Kukavica“ i „Šta je to u tvojim venama“ ljudi su se ispod prozora skupljali i pevali njenu pesmu. To je bilo da ne poverujete, celom ulicom je odjekivala ta pesma, cveće je svakim danom stizalo ovde u Kalenićevoj. Koliko je to bilo cveća, mislim da je mogla da otvori najveću cvećaru u Beogradu“, priča gospođa koja je Ceci bila komšinica.

https://svet-scandal.rs/vesti/to-je-za-mene-primitivno-ceca-dala-savet-koleginicama/


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: scandal!

FOTO: instagram