nove tv novele
Svet

February 14, 2023 15:45

By

Milica Milša ovo krije od svih, ali muž je sve saznao: Glumičin potez šokirao porodicu i prijatelje, kraj

U prodaji nove TV NOVELE

Kada je Milica Milša napustila seriju „Igra sudbine” zajedno sa svojim suprugom, scenaristom Žarkom Jokanovićem, mnogi su s nestrpljenjem iščekivali njihov sledeći potez. Na informacije se nije dugo čekalo – bračni par je postigao dogovor sa TV Pink, a novi zajednički projekat, serija „Zakopane tajne”, preti da obori sve rekorde gledanosti, piše magazin TV Novele u novom, jubilarnom 300. broju, koji vas već čeka na svim kioscima.

Pročitajte: NOVE TV NOVELE OTKRIVAJU – ZVEZDA IGRE SUDBINE PRIKLJUČUJE SE KOLU SREĆE

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TV Novele (@tv_novelesrbija)

Snimanje je počelo 9. februara u Pinkovom studijskom kompleksu u Šimanovcima, a Milša zasad tajne svog lika krije od apsolutno svih. Osim od muža Žarka, koji je idejni tvorac serije i jedini zna šta to kriju svi likovi koje je stvorio.

Serija prati misterioznu dizajnerku parfema Lalu Doder (Milica Milša), potomkinju stare ruske plemićke porodice Vigotski, i njenog opasnog muža Balšu Dodera (Danilo Čelebić), tajkuna sa razgranatim poslovima u građevinskoj industriji i poslovanjem na ivici zakona. Oni su okosnica porodice, koja pod krovom njihove raskošne vile okuplja više generacija.

Pročitajte: Osladio joj se novac, blista u crvenom kostimu – Milica Milša na najluksuznijoj destinaciji o kojoj sanjaju mnoge žene FOTO

Najstariji sin Tadija (Stefan Radonjić) je reditelj, oženjen je opasnom, modernom ženom Nikolinom (Jovana Radosavljević), koja održava njihov brak podstičući njegov osećaj krivice zbog greha koji nije počinio. Nedavno su se vratili iz Praga gde je bio na master studijama. Srednji sin Jakov (Stojan Đorđević) je inženjer mašinstva koji se bavi umetničkom fotografijom i ne želi da radi u očevoj firmi, dok svi misle da je čudak, o kome se gotovo ništa ne zna. On živi u nekom svom svetu kome niko nema pristup – sve do dana kada svi sa zgražavanjem otkrivaju njegovu aferu sa jednom ženom, koja je sve šokirala i porodicu dovela u gotovo ratno stanje sa jednom drugom moćnom finansijskom imperijom. Najmlađa ćerka Dora (Teodora Tomašev) je studentkinja medicine, pristojna i odgovorna devojka koja se iznenada nađe u vrtlogu između dva muškarca, koja su sušta suprotnost jedan drugom, ni ne sanjajući da je jedan od njih možda poslednji muškarac na svetu sa kojim bi smela da bude.

Pročitajte: Žarko Jokanović dobio otkaz, Milica Milša ga dala – Ovo su razlozi zašto nisu više deo serije

Više detalja o seriji, glumačkoj ekipi i zapletima, pročitajte u novom, 300. broju TV Novela, koji možete pronaći na trafikama širom zemlje i regiona. U njemu vas, pored svega što treba da znate no „Zakopanim tajnama”, očekuju i novosti, intervjui i tračevi i o glumcima iz Turske i Latinske Amerike, a tu su i sjajni posteri Džana Jamana, Matee Milosavljević i grupe RBD.

AUTOR: SVET

IZVOR: TV NOVELE

FOTO: Rajko Ristić