Peđa Vujić
Scandal

18 Jula, 2021 16:15

U SUZAMA, NA MUKAMA! YOUTUBE CENZURISAO SPOT PEVAČA! Neprimene scene koštale ga dodatnog novca! (FOTO+VIDEO)

Iako se radilo o veoma napetom scenariju, pevač nije ni slutio da će zbog  određenih scena pretrpeti dodatni trošak.

Pevač Peđa Vujić, koji je dobro poznat svim muzičkim znalcima, kada je snimio svoj spot za prvu samostalnu pesmu “U suzama, na mukama” nije ni slutio kakve glavobolje će zapravo zadobiti.

Peđa Vujić

Po objavljivanju spota, svi verovatno znaju, potrebno je da se prođe određena kontrola oko samog videa, pesme i svih detalja. Ubrzo je stiglo obaveštenja da video neće biti vidiljiv na YouTube-u zbog eksplicitnih scena nasilja – istakao je pevač.

Peđa Vujić

Problemi nastaju tek po obaveštenju koje je stiglo, jer tada je kompletan spot izgubio smisao. Vujić je morao da izbaci ili koriguje većinu scena što ga je izložilo dodatnom trošku za nove snimajuće dane, ali i montažu.

Peđa Vujić

Ne bih o tome koliko me je na kraju sve to koštalo, ali jedan stariji kolega, inače velika muzička zvezda rekao mi je da sve prve stvari koje idu “težim putem” govore o tome da će dalje biti lakše. Iskreno se nadam da će sve na kraju biti u redu i da će ljudi pozitivno komentarisati pesmu.

Peđa Vujić

Nakon izmena oko samog snimanja za koje je pevač morao da izdvoji dodatna sredstva, Peđa je sa svojim timom brzo reagovao i publici predstavio svoju novu pesmu i spot. Uz veliku odgovornost, pevač je nestrpljiv da čuje komentare.

A šta vi kažete?

AUTOR: SCANDAL

FOTO: PROMO