Dalila Dragojević
Svet

19 Januara, 2022 21:00

U ZADRUZI KOLAPS! Dalila doživela nervni slom! POTRESNO!

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Kolaps u „Zadruzi“, Dalila Dragojević danas je prošla kroz pravo nervno rastrojstvo, te je doživela nervni slom, zbog sukoba sa bivšim supružnikom Dejanom Dragojevićem i bivšim, i dečkom Filipom Carem.

Naime, zadrugarka je pokušala da pobegne sa imanja nakon rasprave sa Dejanom i Filipom, lupajući staklo od prozora svojim rukama, zatim se srušila na pod, a obezbeđenje i zadrugari su joj odmah ukazali pomoć, a među  prvima koji su joj pritrčali našao se Dejan.

PRINTSCREEN/YOUTUBE

U ZADRUZI KOLAPS!

Nakon jezive i potresne scene Dalila je završila sa povredama ruku zbog toga što je rukom razbijala staklo, koje su potom previjene, a sada je otkrila da uskoro stiže i psihijatar i da će napustiti na kratko rijaliti kako bi razgovarala sa njim.

 

PRINTSCREEN/YOUTUBE

– Kad će da ti stigne psihijatar? – upitao je Marko Đedović.

– Sad, u pola sedam. Šta će čovek, kad mu ispričam reći će: „Hajde ti kući, nisi dobro“ – govorila je potištena Dalila.

– Reći će ti svoje d*pe da gledaš, kao ja što ću ti reći – poručio joj je Đedović

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Bivši supružnici i iskusni rijaliti igrači, ovih dana prolaze kroz potpuni haos u „Zadruzi“, nakon što se rasekla na staklo Dejan je prišao Dalili, kako bi joj pomogao, a zadrugari su ga odmah sklonili, kako bi ga podsetili gde je ona bila dok je on bio skrhan i kada je njemu bila potrebna pomoć, Miki Đuričić ga je prvi iskritikovao.

PRINTSCREEN/YOUTUBE

– Gde je bila kad je tebi bilo najteže? Maštala je o Crikvenici! Gde je bila, pi*ka ti materina? Filip Car kaže da si u pravu, svi znaju šta radi. Dosta je bilo da ti patiš zbog nekog ko je tebe povredio! – vikao je Miki na Dragojevića.

Pročitajte: Komšije razotkrile Vesnu Zmijanac! Ovome se niko nije nadao!

 

AUTOR: SCANDAL!

IZVOR: Zadruga

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE/ATA/IMAGES