Glumac Branko Smiljanić svet portal svet
Svet

May 3, 2023 18:15

By

Nezapamćeni krvavi pir: U masakru u školi na Vračaru ubijena ćerka poznatog odbojkaša FOTO

Ubijena ćerka odbojkaškog trenera Dragana Kobiljskog

U Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na beogradskoj opštini Vračar, jutros u 8.42 časa došlo je do pucnjave u kojoj je učenik te škole K. K. ubio osmoro đaka, 7 devojčica i jednog dečaka, i radnika obezbeđenja, a ranio šestoro dece i jednu nastavnicu. Jedna od žrtava je i ćerka poznatog odbojkaškog trenera Dragana Kobiljskog.

Porčitajte Ćerku Nikoline Pišek je samo Bog sačuvao od smrti u školi – Voditeljka se oglasila potresnim rečima

Youtube Screenshot

Kobiljski trenutno radi u odbojkaškom klubu Zalau u Rumuniji, a odmah nakon što je primio tužnu vest zaputio se ka Beogradu.

Pročitajte Ubijena ćerka Zvezdine legende – U nezapamćenom masakru u Beogradu stradalo dete proslavljenog odbojkaša

ATA images

On je tokom igračke karijere nosio dres Partizana, a potom je trenirao Crvenu zvezdu. Tragediju je potvrdio bivši odbojkaš Željko Tanasković, zet Dragana Kobiljskog, koji je oženio Draganovu sestru.

– Svi smo zatečeni i potreseni. Ne znam šta bih rekao. Velika tragedija i prosto je nezamislivo da se to dogodi na ovim prostorima. Šurak Dragan i ja se znamo dugo, igrali smo zajedno, katastrofa je šta ga je zadesilo. Nezamislivo mi je da se dogodi to na ovim prostorima, što samo govori o tome koliko moramo da obratimo pažnju na mlade – poručuje Tanasković.

Pročitajte Zoran Kesić van sebe zbog pucnjave u školi u koju ide njegov sin – Uplakani roditelji i dalje traže svoju decu 

ATA images

AUTOR: SVET

IZVOR: S portal Bli.rs

FOTO: Pexels