Ubistvo Ksenije Pajčin
Svet

March 15, 2023 21:11

By

Poznati detektiv tvrdi, Filip nije ubio Kseniju Pajčin zbog ljubomore: Ovo je razlog njenog ubistva

Ubistvo Ksenije Pajčin i dalje je misterija

Sutra se navršava tačno trinaest godina otkada se dogodilo ubistvo Ksenije Pajčin, koja je nastradala u svom stanu, a pored njenog beživotnog tela, pronađeno je telo njenog dečka Filipa Kapisode.

Pročitajte: Ovako su se voleli Ksenija Pajčin i Zvezdan Slavnić – Isplivale zajedničke fotografije FOTO 

ATA/IMAGES

Još na samom početku bilo je jasno da je reč o ubistvu i samoubistvu, a prema rekonstrukciji zločina, Filip je prvo upucao Kseniju, koja je pronađena u hodniku, a zatim je presudio sebi u sobi. Nakon 13 godina i dalje je nejasan motiv za ubistvo Ksenije Pajčin. Iako se pisalo da je Kapisoda pevačicu ubio zbog ljubomore, detektiv Braca i profesor Jung su izneli nešto drugačiju priču.

Pročitajte: Otkrivena velika tajna – Ksenija Pajčin htela da moli Draganu da je spase

Ata images

– Motiv za ovo ubistvo nije ljubomora, već nešto mnogo misteriozno i mnogo ozbiljnije. U štampi je izneto da je Filip Kapisoda bio mnogo ljubomoran, međutim, to nije tačno. Filip je bio momak iz sveta mode, on je sa Ksenijom odlazio po noćnim klubovima gde je ona nastupala i bio je svedok kada ona prilikom izvođenja tih svojih predstava ima i fizičkog kontakta sa mnogim gostima. Zapravo, ona se mazila i skoro razmenjivala nežnosti prilikom svog pevanja i nastupa. On je sve to shvatao i gledao je to kao njen posao. Čak je i ona jednom rekla da je Filip jedini muškarac koji razume njen posao i da njemu to uopšte ne smeta. To je na kraju krajeva i bila istina, tako da ljubomora, koja se ističe kao motiv ovog ubistva, zapravo pada u vodu – rekao je detektiv Braca ranije.

Pročitajte: Ova Ksenijina pesma je naslutila tragediju – Pročitajte stihove

Youtube printscreen

Njih dvoje su neposredno pre tragedije raskinuli, a pomirili su se samo veče pred ubistvo, a komšije su otkrile da je policija u nekoliko navrata morala da interveniše zbog njihovih svađa.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Ključ ove isterije i Filipovog ponašanja nalazi se upravo u njegovom telefonu. Tog dana sve je bilo idilično. Bili su u noćnom provodu, pomirili se, zajedno su, vole se. I sve je to tako trajalo do kasno u dan, sve dok Ksenija nije uzela njegov telefon. Ona je kao i svaka znatiželjna devojka pogledala Filipov telefon i detaljno pregledala sa kim se njen dečko dopisuje. Upravo se desilo ono što je ona i sumnjala – rekao je Braca, pa nastavio.

Pročitajte: Zbog mene je ubijena Ksenija Pajčin, tvrdi bivši dečko Goce Božinovske

– Ksenija je pročitala poruke od jedne osobe koju je odlično poznavala i bila je sto posto sigurna da je to osoba sa kojom je nju Filip prevario. Ona ga je odmah probudila i umesto poljupca počela je da se svađa sa njim i da ga napada za prevaru i za izdaju. Rekla je: “Evo upravo te je zvala tvoja ljubavnica“. Dok je svađa trajala, ona se sve vreme oblačila i spremala za izlazak. Filip je pokušavao da joj objasni, da je smiri, međutim, to nije prolazilo – govorio je detektiv u svojoj emisiji:

Pročitajte: Ksenija Pajčin i ovaj poznati fudbaler su se veoma voleli, posvetila mu je čak i pesmu

Ksenija Pajcin

Youtube printscreen

– Postavlja se pitanje zašto se svađa nije smirila? Zato što se radilo o osobi kojoj je Ksenija bezgrančno verovala i nije mogla da prihvati da se sada njena ljubav nalazi u zagrljaju te osobe kojoj se Ksenija sve vreme poveravala. Toj osobi je govorila sve slabe tačke u vezi sa Filipom i osećala je kao da je Filipa na tacni servirala upravo tamo odakle su te poruke stigle. Ništa nije moglo da obuzda njen bes u tom trenutku i ona je rekla: “Upravo idem sada kod mog prijatelja koji poseduje moćnu televiziju da ovo sve javno kažem, i novinare ću da zovem, videćeš ti, uništiću vas – otkrio je Braca.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM, PRINTSCREEN