Majka Milene Kačavende svet portal svet
Svet

February 22, 2024 18:21

By

Učesnici Elite razbesneli Velikog šefa, doneo je odluku koja menja sve

Učesnici rijalitija Elita šokirani odlukom Velikog šefa

S obzirom na to da su nagrade u rijalitiju Elita velike, brojne poznate i nepoznate ličnosti utrkivale su se kako bi bile deo ovog šoua. Međutim, da do novca nije baš tako lako doći danas su saznali učesnici rijalitija Elita koji su svojim ponašanjem razbesneli Velikog šefa.

Učesnici rijalitija Elita svet portal svet

Naime, u toku današnjeg dan Veliki šef je poslao pismo u kom je jasno naglašeno da je vreme za nabrajanje. Učesnici su imali zadatak da navedu najintuitivniju osobu, kako bi istakli jasno svoj stav i imenovali nekog od cimera. Učesnici su ovog puta pokazali svoju neiodgovornost na delu, te su neki od njih ostali nedorečeni i izbegli nabrajanje.

Pročitajte Obmana za obmanom, iz ove perspektive sve je laž – Otkriveno ko su zapravo Aca Ilić i Biljana Jevtić

Svako pravilo Bele kuće je vrlo jasno, svako kršenje nekog od njih, sankcioniše se u skladu sa nepoštovanjem istog. Ovog puta, produkcija je odlučila da adekvatnom kaznom stavi svim takmičarima do znanja da neozbiljno shvatanje zadataka može da naškodi svakom od njih, te je ukinula jednu od glavnih nagrada.
Učesnici rijalitija Elita svet portal svet

Posle toliko kršenja pravila i neizvršenih zadataka, a primer je i današnje glasanje, gde 10 takmičara nije glasalo, produkcija je rešila da ukine treću nagradu, tako da ostaje trka za prvo mesto 100.000 i drugo mesto od 50.000 – jasna je odluka produkcije.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR, PINK

FOTO: PROMO