Udaja Teodore Džehverović svet novine svet portal
Svet

June 6, 2024 20:45

By

Više ne može da sakrije lepu vest, mama Džehva presrećna: Poznato kad i gde se udaje Teodora FOTO

Udaja Teodore Džehverović sve je bliže

Popularna pevačica Teodroa Džehverović danas je na svadbi svoje dugogodišnje menadžerke i prijateljice Sandre uhvatila bidermajer što je siguran znak da je ona sledeća mlada. Kako su spekulacije krenule, udaja Teodore Džehverović Naime, još od srenjeg veka u Evropi postoji običaj da nevesta preko glave baci svadbeni buketić, a devojka koja ga uhvati udaje se u narednih godinu dana.

Udaja Teodore Džehverović dogodiće se u šumi? 

Ovom bidermajeru mnogo se obradovala i Goca Džehverović koja odavno već priželjkuje da cerku vidi u srećnom braku. Unapred pristaje i na Teinu želju da se uda u šumi, iako joj se ta ideja ni malo ne dopada i
sve se nada da će je već nekako nagovoriti na naprave slavlje kakvo porodica, familija i prijatelji očekuju.

Udaja Teodore Džehverović svet novine svet portal

Instagram

Inače, Teodora je posle nekoliko emotivnih promašaja, konačno pored muškarca koji joj u svemu odgovara. Naime, nakon raskida dvogodišnje veze sa Ninom Čelebićem, ona već neko vreme uživa u ljubavi sa košarkašem Mateom Rebecom i često se može videti na košarkaškim tribinama kako ga bodri dok on igra utakmicu.

Udaja Teodore Džehverović svet novine svet portal

Instagram

Ipak, Matić se danas zbog svoih obaveza u klubu nije pridružio Tei i ona je sama doputovala u Aja Napu na Kipru kako bi prisustvovala venčanju. Njena nerazdvojna saradnica Sandra udala se za MMA borca Stefana Pijuka, a za gala slavlje mladenci nisu štedeli.

Pročitajte Teodora Džehverović okreće novi a ovo je glavni razlog

Oni su svim gostima platili hotelski smeštaj, ali ne i avionske karte, ali kada se ima u vidu da je reč o 50 zvanica, trošak je i bez prevoza zaista ogroman.

Udaja Teodore Džehverović svet novine svet portal

Instagram

Mlada je insistirala da na venčanje svi dođu obučeni u belo, a taj dresscode ispoštovala je i Teodora. Jedino je budući muž belu košulju ukomponovao sa tirkiznim pantalonama.

Udaja Teodore Džehverović nakon menadžerke sve bliže, jedan detalj sve začudio 

Da sve bude kao bajka doprinele su i kočije u kojima su mladenci dovezli do matičara, a i violinistkinje u belim haljinama i sa belim anđeoskim krilima.

Ipak, jedan detalj je sve začudio, naime nikom nije jasno zašto Teodora Sandri nije bila kuma, kada su i poslovno i privatno nerazdvoje dugi niz godina. Sandra je mnogo uradila za Teinu karijeru, a uvek je govorila i da je presrećna što radi sa tako talentovanom i vrednom pevačicom.

Udaja Teodore Džehverović svet novine svet portal

Instagram

Istina bilo je i pokušaja da ih posvađaju pa se pričalo kako je njihova saradnja pukla jer je Teodora bila nezadovoljna što Sandra uzima veliki procent od njenih nastupa, ali to su obe negirale. I Sandra i Teodora ove priče nazvale su zlobnim spletakama, pa svoje prijateljstvo nikada nisu prekinule.

AUTOR: SVET

FOTO: Dusan Milenkovic/ATAImages