Prvi muž Dragice Radosavljević Cakane svet novine svet portal
Svet

May 28, 2023 16:15

By

Posle suprugove prevare, treća sreća: Udaje se Cakana, pevačica i njen partner u septembru prave gala slavlje

Udaje se Cakana – sve je spremno za gala proslavu

Dragica Radosavljević Cakana i njen suprug, Nebojša Negić zavetovaće se po drugi put na večnu ljubav. Ovog puta pred Bogom razmeniće bračne zavete. Bračni partneri sa stažom dugim dve i po decenije nameravaju da u septembru sklope crkveni brak u manastiru Gračanica nadomak Prištine. S obzirom na to da je pevačica rođena na Kosmetu, ne čudi što joj je velika želja da se pred Bogom zavetuje u zadužbini kralja Milutina iz XIV veka.

Pročitajte: Sličnost sa sadašnjim je neverovatna – Ovo je Cakanin prvi muž, misteriozni muškarac čiji je identitet tek sada poznat

Udaje se Cakana

Foto: Rajko Ristić

Udaje se Cakana – vest je koja je na trenutak zbunila javnost. Iako su građanski brak sklopili pre ravno 25 godina, pevačica i njen suprug oduvek su želeli i crkveno venčanje. Posle mnogo peripetija, ta želja će im se ispuniti u septembru, kada planiraju da se na ljubav obavežu pred Bogom.

Pročitajte: U želji da zadrži muža pored sebe, preterala sa estetskim korekcijama – Cakana neprepoznatljiva FOTO

Udaje se Cakana

Ata images

– Sedam-osam godina se spremamo za taj čin, ali nam se jednostavno nije dalo. Događale su se stvari zbog kojih nije bilo primereno da pravimo slavlje, od smrti bliskih osoba i rođaka do pandemije korone. Nešina i moja želja je da se venčamo u crkvi. Mada nije uobičajeno da se ljudi u našim godinama odlučuju na tako nešto, imamo potrebu da i na taj način, duhovno, damo pečat svim godinama koje smo proveli zajedno. Nećemo organizovati veliko veselje, nego ćemo okupiti porodicu i prijatelje na ručku.

Pročitajte: Suočila se sa najstrašnijom istinom, Cakana uhvatila muža u prevari – Osetila sam šta moj muž radi

Udaje se Cakana

Foto: Instagram

S obzirom na to da je pevačica rođena u Kosovskoj Mitrovici, velika joj je želja da se venča u Gračanici. Bilo bi joj veliko zadovoljstvo, i zbog Neše i zbog kume Aleksandre koja već godinama živi u Londonu i nikad nije bila u tom manastiru.

– Upravo se raspitujem šta mi je sve potrebno od dokumenata i nadam se da ću uspeti da ostvarim tu želju. Ukoliko to ipak, iz nekog razloga, ne bude bilo moguće, venčaćemo se u Beogradu. Često sam kod mame u Leposaviću zajedno sa sestrama Danicom i Dobrilom. Mama je bolešljiva pa je često obilazimo, a najlepše nam je kad se sve sastanemo, fenomenalno se družimo i uživamo. Negujemo i baštu, puna je božura koji izgledaju neverovatno, većina tek treba da se rascveta. Uzela sam nekoliko da ih zasadim kod mene u dvorištu u Sremčici.

AUTOR: SVET

IZVOR: Gloria

FOTO: Ata images