Tuga Olivere Balašević
Svet

November 25, 2022 21:00

By

Ljubav na krilima prošlosti: Olivera je ponosno vratila devojačko prezime, ali šta će reći javnost FOTO

Udovica Đoleta Balaševića ponosna je na svoje devojačko prezime

Supruga pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, Olivera, sve je iznenadila kada je na koricama njene knjige istakla svoje devojačko prezime Savić, a onda je, na svoj prepoznatljiv način otkrila i iz kojih razloga.

Pročitajte: Zar se ovako oblači žena koja ima unučiće – Olivera Balašević gradom prošetala nedolično (foto)

Facebook

– Na omotu knjige koja je povod mog oglašavanja, pojavljuje se i prezime Savić, moje devojačko, a životno prezime moje majke, koje me je čuvalo u godinama prepričanim na stranicama koje slede… Stavila sam ga tu iz poštovanja, umesto posvete, a pomalo i iz sujeverja, ne baš kao zečiju šapu, pre kao krilo anđelka koji je tako savesno bdio nad jednim kućerkom kraj Begeja – istakla je Olivera na Instagramu.

Pročitajte: Atraktivna plavuša – Prija Olivere Balašević je prava dama, upoznajte Nikolininu mamu (foto)

Stil Olivere Balašević

Foto: Instagram

Udovica Đoleta Balaševića – Ljubav na krilima prošlosti 

Sada je Đoletova udovica još ponosnija na svoje devojačko prezime. Ona je protekle noći u krugu porodice gledala je meč Srbija – Brazil, a kratkim videom nastalim u to ime dala je podršku našim sportistima. Ona je snimkom istakla poseban značaj jednog fudbalera – Sergeja Milinkovića Savića uz komentar.

Pročitajte: Tuga Olivere Balašević zbog odlaska najmilijeg bića – Tragedija koja je porodici zauvek obrisala osmeh s lica FOTO

– Takvi smo mi Savići. Ajmoooo.

Očigledno je da Olivera Balašević prezime porodice iz koje potiče mnogo voli, ponosi se njime budući da iz perioda svojih devojačkih dana nosi najlepše uspomene koje su zauvek ostale utemeljene u Oliverinim stranicama dobro poznate knjige…

AUTOR: SVET

IZVOR: Nportal

FOTO: Instaram