Smrt Marinka Rokvića
Svet

3 октобра, 2022 10:15

Potres u porodici, udovica Marinka Rokvića nije dobro: Tužne vesti o Slavici stižu direktno iz doma

Udovica Marinka Rokvića i dalje je neutešna zbog smrti supruga 

Kako se bliži godišnjica smrti Marinka Rokvića, 6. novembra, njegovim najmilijima sve je teže. Sin Nikola svakog dana pomisli koliko bi se otac radovao unučici koja će uskoro doći na svet, Marku zasuze oči što deda nije ispratio Despota uškolu u septembru, ali najteže je Slavici koja kad svi odu na svoju stranu ostane sama.

Pročitajte: Lepa Lukić kroz suze otkrila koju su TAJNU ona i Marinko Rokvić čuvali godinama

Marinko-Rokvic

Marinko-Rokvic

– Ona je hrabra i ponosna žena, ali nju najbolje pročita sin Marko. On oseti kad majka kreće da tone u tugu i uvek priskoči da je izvuče. Trudi se da je nasmeje, da je zagrljajem uteši i smiri – kaže izvor blizak Rokvićima.

Pročitajte: Pogledajte kako je Marinko Rokvić proslavio poslednji rođendan – Reči njegovog sina kidaju dušu

nikola rokvic parta marinko

nikola rokvic parta marinko

Inače, Slavica je posle smrti Marinka nastavila da se bavi pisanjem, a njeni blogovi imaju mnogo čitalaca. Žene koje obožavaju njene tekstove, najviše joj traže savete kako da prevaziđu bol i tugu, a ona u jednom blogu piše:

– Pod teretom tuge i bola postoje samo dva izbora. Plivati ili tonuti… Sve je na nama. Čitavog života vodimo borbu sa sobom, a ova borba nas menja… Onda dopustiš novim radostima, u mom slučaju radosti moje dece i unučića, da oboje život u najlepše boje i tog trenutka se dešava apsurd, više se ne boriš protiv tuge, čak je zavoliš…

Pročitajte: Marinko Rokvić u KRITIČNOM stanju – Kolege zovu Nikolu, svi nude POMOĆ

– Svi mi koji smo nekog izgubili dopustimo novim životnim radostima bez griže saveti da prostruje dušom, da dotaknu skrivenu tugu. Izoštrimo čula i osetimo ih da su tu sa nama, da nigde od nas nisu otišli jer to što je nekad bilo nešto, ne može da postane ništa – glasio je emotivni pasusu na Slavičinom blogu piše časopis „SVET.“

Pročitajte: Žena stena – I posle smrti dostojanstvena u njegovo ime – Za suprugu Marinka Rokvića danas je važan dan (FOTO)

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: Časopis SVET

FOTO: ATA images