Sinovi Marinka Rokvića Svet, Svet portal
Svet

July 13, 2023 18:30

By

Za sebe uvek bira najbolje: Udovica Marinka Rokvića ima novu ljubav, više ne krije koliko je srećna

Udovica Marinka Rokvića konačno je pronašla za sebe utehu

Slavica Rokvić, udovica Marinka Rokvića, dugo nije mogla da se oporavi nakon smrti legendarnog pevača. I pored divnih sinova Nikole i Marka, unučića i dve predivne snahe kakve samo mogu da se požele, bol za Marinkom bila je dominantna i jaka, pa je očito Slavici bilo potrebno vreme da se pomiri sa sudbinom i, upravo Marinku za ljubav, nastavi dalje u život.

Pročitajte: Simptomi koje svi ignorišu vode do bolesti – Otrezniće vas slike mršavog Nikole Rokvića FOTO

 

Udovica Marinka Rokvića

Rajko Ristić

Udovica Marinka Rokvića inače je i te kako vredna i požrtvovana žena koja ima različita interesovanja, pa je u međuvremenu, nakon smrti muža, napisala knjigu, a pored toga što brine o kući, kuva i sve drži pod kontrolom, te čuva unuke, Slavica se bavi i proizvodnjom prirodne kozmetike i u tome je sve uspešnija.

Pročitajte: Lepa Lukić kroz suze otkrila koju su TAJNU ona i Marinko Rokvić čuvali godinama

Udovica Marinka Rokvića

Rajko Ristić

− Kombinacija kreme za lice i seruma je upravo ono što je našoj koži potrebno. Nestvaran, zateže, hidrira, neguje, briše bore… Namenjen je svim tipovima kože. Štiti lice od sunca prirodnim zaštitnim faktorom, a preplanulost će jednim delom biti zasluga ovog jedinstvenog preparata – objašnjava Slavica Rokvić u jednoj od objava na Instagramu s namerom da svi vide sa koliko ljubavi stvara svaki preparat.

Pročitajte: Stigle novosti o broju četiri – Bojana i Nikola Rokvić obradovali neverovatnim vestima, čestitke pljušte FOTO

Udovica Marinka Rokvića

− Kroz dugi niz godina pravljenja prirodne kozmetike shvatila sam da dodavanjem novih esencija pojačavam dejstvo kreme, podstičući bolju regeneraciju i tonus kože. Ulja su brižljivo birana, najbolja, jer sam obećala sebi da se neću upuštati u kvantitet, već u kvalitet proizvoda koje i sama koristim. Za sebe uvek birajte najbolje jer to i zaslužujete – navodi udovica Marinka Rokvića koja je sebe pronašla u izradi prirodne kozmetike, pa je spojila lepo i korisno jer na tome može jako lepo i da zaradi.

AUTOR: Svet

IZVOR: Hello

FOTO: Rajko Ristić/Ata Images/Instagram