Svet

July 27, 2022 23:23

By

Udovica Olivera Ivanovića pokazala burmu: O njenom venčanju sa Igorom Jurićem svi pričaju

Udovica Olivera Ivanovića ponovo nosi burmu

Nakon što su potvrdili da su u vezi udovica Olivera Ivanovića, Milena Ivanović i Igor Jurić susretali su se najvećim delom s negativnim komentarima. Zamereno im je što su se nedugo nakon porodičnih stradanja osmelili da ponovo uživaju u sreći, a nadasve novoj šansi da vole i budu zaljubljeni.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milena Ivanović Popović (@milena_bogdan)

Pročitajte: Kakvo telo – Udovica Olivera Ivanovića oduševila izgledom u kupaćem kostimu (foto) 

Uprkos spekulacijama na temu njihovog odnosa izabranica pokojnog političara i Jurić nisu dali na svoju ljubav, nastavili su da se vole, a po svemu sudeći odnos su popeli na višu instancu. Venčali se Milena Ivanović i Igor Jurić vest je koja se rodila nakon jedne fotografije, na kojoj se narodna poslanica pohvalila vereničkim prstenom i burmom, piše Story.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milena Ivanović Popović (@milena_bogdan)

Pročitajte: Milena i Jurić nikad srećniji – Udovica Olivera Ivanovića na meti gnusnih provokacija žena: Profitirala na pogibiji muža… (foto) 

Ako se malo bolje pogleda po Mileninom “Instagram” profilu može se videti da u aprilu ona nije nosila prstenje, dok je već početkom maja na njenom domalom prstu desne ruke prvo osvanuo verenički sa kamenom od safira, a zatim i burma. Nakon detaljnog pregleda događaja, pratiocima narodne poslanice nije palo ništa drugo na pamet do da su Milena i Igor ozakonili vezu, a isto su pomislili i mediji.

Udovica Olivera Ivanovića

Instagram

IZVOR: STORY

FOTO: INSTAGRAM