Svet

February 9, 2022 12:00

By

Ultrašik potpeticama zapalila društvene mreže! Modna ispiracija – Dragana Mitar!

Nekadašnja članica grupe “Models”, Dragana Mitar na svom Instagram profilu obara s nogu svojim odevnim kombinacijama i besprekornim izborom obuće koja svaki njen stajling čini još upečatljivijim.

Dragana Mitar

HopHop.rs

Ovog puta, ona je izabrala ultramoderne i unikatne visoke potpetice koje svaku damu čine još zavodljivijom. Dragana za svaki svoj javni nastup bira upečatljive kreacije, a poseban akcenat stavlja na HopHop cipele, koje osvajaju na prvi pogled. Uz pastelne boje,  beli aksesoar i štikle, pun su pogodak za svaku ekstravagantnu priliku.

HopHop.rs

Za modni fotošuting, Dragana je svoju senzualnost istakla šik salonkama sa zlatnim nitnama koje celom stajlingu daju notu ekcentričnosti.

Ukoliko ste dama puna samopouzdanja, ovaj par cipela će akcentovati vašu upečatljivost, gde god da se pojavite. Isti model nosila je i  poznata australijska manekenka Šanina Šajik na otvaranju eminentnog kozmetičkog brenda u Njujorku, a njene fotografije obišle su svet.

HopHop.rs

Za sezonu zima 2022. godine, modni stručnjaci uz ovu ultra modernu obuću preporučuju garderobu od kože i pamuka, a kako biti u trendu, šta izabrati i kako sve savršeno iskombinovati pokazala je Dragana Mitar u tandemu sa stručnjacima iz HopHop tima.

Pogledajte još nekoliko savršenih modnih kombinacija koje je Dragana Mitar predstavila na Instagram profilu i pronađite inspiraciju za svoj šoping i novi stajlig.

AUTOR: SVET

FOTO: HopHop.rs