Gong kupka
Svet

10 новембра, 2022 15:58

By

Uništiće Novaka: Jelena Đoković zbog načina na koji se leči ponovo navukla na sebe bes javnosti

Gong kupka pomaže Jeleni Đoković

Otkada je javno počela da promoviše zdrav način ishrane i života, Jelena Đoković postala je meta kritika javnosti. A, sve je kulminiralo kada je u život porodice Đoković „ušetao“ španski guru Pepe Imaz,  koji je, kako se tada pisalo, pomogao Novakovom bratu Marku da prebrodi psihičku krizu, a potom je postao i Jelenin i Novakov „savetnik“.

Pročitajte: Ne želi više da joj se podsmevaju: Jelena Đoković pokazala kako izgleda dama od stila 

Foto: Instagram

Baš u trenutku kada srpskom asu na terenu nije išlo baš najbolje, saznalo se da Pepe ima veliku ulogu u njegovom životu, pa je javnost krivicu svaljivala na Imaza.

Veća krivica pripisivana je jedino Jeleni, za koju su smatrali da Novaka odvaja od srpske crkve i uvlači ga u druženje sa „sumnjivim tipovima“.

I taman kada se bura oko toga stišala, a Jelena počela da se pominje u pozitivnom kontekstu, kao što je angažovanje oko humanitarne organizacije, Novakova supruga rešila je da ponovo ustalasa javnost.

Naime, Jelena je na svom Instagram profilu napisala da upražnjava gong kupku, te opet navukla bes na sebe i ponovo dobila niz negativnih komentara.

Pročitajte: Afera Novaka i Anastasije drma region – Jelena Đoković se Cecinoj naslednici obratila sa ove tri reči 

ATA IMAGES

Neki od njih su:

– Uništiće Novaka.

– Znači da očekujemo da će Nole ponovo da gubi.

– Opet ona sa svojim glupostima.

Da bi javnost saznala šta je zapravo gong kupka, Jelena je objavila video na Instagram storiju u kome njen reiki majstor, inače lekar Žarko Ilić, objašnjava lekovita svojstva iste.

Da li je ovo objašnjenje bar malo umanjilo bes koji je Jelena ponovo izazvala kod svojih pratilaca ostaje da vidimo.

Pročitajte: Jelena Đoković otkrila istinu o braku sa Novakom – Stalno se sukobljavamo, kritikuje me kako ćerku učim pogrešnim stvarima 

Instagram printscreen

Gong kupka

Gong kupka navodno pomaže u vraćanju emotivne i psihičke ravnoteže, rešava stresa i negativnih osećanja poput ljutnje i straha, a navodno je sve češće u svojim terapijama koriste i psihijatri. Uz pomoć gonga rade se meditacije.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM