svet

November 7, 2013 17:45

By

Unplugged koncerti u Ustanovi kulture Starog grada: Vasil Hadžimanov Trio otvara sezonu!

Vasil Hadzimanov

Nastupom Vasila Hadžimanova, u subotu 16. novembra, sa početkom u 20:30 časova, Ustanova kulture Starog grada Parobrod otvara sezonu kreativnih unplugged nastupa poznatih muzičnih sastava, na kojima se bendovi predstavljaju u svojim neobičnim izdanjima. Poznati džez muzičar u okviru svog benda Vasil Hadžimanov Trio, eksluzivno će izvesti materijal sa diska koji je 2011. izdat za “Skopje Jazz festival record Label”.

Partneri u projektu “Amstel unplugged”, UK Parobrod i kompanija Amstel, udružili su se realizaciji ove kreativne ideje, kako bi svim ljubiteljima kvalitetnog zvuka pružili nezaboravan provod, ali i doživljaj novih mogućnosti izražavanja. Novi koncept “Amstel unplugged” koncerata, koji će se u Parobrodu održavati u kontinuitetu sve do maja 2014. godine, poseban akcenat stavlja na umetničku stranu muzike i na njenu ekspresiju.

Vasil Hadžimanov Trio nastupiće u sastavu Vasil Hadžimanov – klavir, Peđa Milutinović – bubanj i Milan Nikolić – kontrabas.

Karte se mogu kupiti u UK Parobrod, svakog radnog dana od 9 do 22 sati, po ceni od 700 dinara.

Sledeći eksluzivni koncert u Parobrodu rezervisan je za sastav Hornsman Coyote & Soulcraft, u subotu, 7. decembra 2013. godine, sa početkom u 20.30 sati.

„Muzički stvaraoci iz sveta popularne muzike, u okviru svojih nastupa, pojaviće se kao kustosi u svom sopstvenom stvaralaštvu, kao vodiči kroz moguće nove strane svojih pesama. Ovo je prilika da publika uživa u avanturi po neispitanom audio terenu, kao i da upozna druge svetove koji su do sad bili skriveni u domaćoj muzici kakvu smo do sad poznavali“ rekla je direktorka UK Parobrod Milena Rajković. 

Tekst: Life Content