Unuk Cece Ražnatović svet novine svet portal
Svet

June 25, 2024 17:00

By

Ne može se protiv gena: Nasledniku Veljka i Bogdane predviđaju ogroman uspeh, sve je povukao na dedu

Unuk Cece Ražnatović izuzetno liči da deku

Unuk Cece Ražnatović ima odličan horoskop, a ako je sudeći po natalnoj karti, kada poraste Željko Ražnatović biće javna ličnost, političar, glumac ili arhitekta, rekao je ranije astrolog, pokojni Dušan Veličković. Mogao bi da se ostvari i u preduzetništvu. Iako je fizički povukao na porodicu svog tate Veljka Ražnatovića, astrolog tvrdi da je mali Željko po karakteru sličniji Rodićima i da je isti deka Bogdan, a ne deka Željko.

Unuk Cece Ražnatović je centar sveta obema porodicama

Naslednik porodice Ražnatović od prvog sekunda rođenja postao je centar sveta porodicama Ražnatović i Rodić, a astrolog za Kurir rekao je svojeve da će maleni Željko uvek biti glavni predmet njihove pažnje zbog horoskopskog znaka i podznaka. Unuk Cece Ražnatović predodređen je za velike stvari.

Pročitajte Veljko Ražnatović doživeo neviđenu transformaciju, ni Bogdana ga neće prepoznati

– On je u znaku Blizanca, a u podznaku lava, i svakako nije obično dete. Upravo zbog lava će uvek težiti da bude u centru pažnje, biće im, što se kaže “gazda u kući”, svi će morati njega da gledaju, da pitaju… Već za tri dana Veljko i Bogdana će moći da vide njegov karakter, eto takvo je dete – rekao je Dušan ranije i dodao da bi zbog nekih stvari bilo bolje da je rođen samo dan ranije.

Unuk Cece Ražnatović  svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

– Ima meseca u škorpiji što nije dobro u smislu da će biti sklon stresiranju i nerviranju. Ipak, on je zapravo jedna stara i zrela duša, dečak je u prošlom životu bio monah i prošao je razna duhovna uzdizanja, tako da će znati da se nosi sa time. Pozicija Meseca znači i jaku povezanost sa majkom, a Venera predispozicije da se bavi javnim poslom, da će biti poznat, popularan. To je zrela, moćna osoba, dobar organizator, preduzetnik na dedu Bogdana.

Unuk Cece Ražnatović  svet novine svet portal

Ata images

Svi kažu da unuk Cece Ražnatović liči na deku Bogdana

– Iskreno, od dede Željka nasledio je samo ime. Sve drugo je na dedu iz Titela. Željko ima predispozicije i da bude biznismen, ali ima i harizmu koju je nasledio od Cece kaže Veličković i otkrio u čemu bi još “Cecino mezimče”, kako ga je nazvao, mogao da bude uspešan.

Pročitajte Odustali od toga da se sin zove Lazar, beba Veljka i Bogdane dobiće retko i neobično ime

– Mogao bi da bude jako, jako popularan. Ne baš kao Ceca, ona je institucija, ali ima mnogo više harizme u odnosu na ostale Ražnatoviće. Odlično bi mu išlo da se bavi politikom, glumom, ali i gradnjom. Najbolje bi bilo da se bavi arhitekturom jer je toliko kreativan, tu bi bio najuspešniji – kaže on i dodaje da maleni dečak i nema šta loše da nasledi ni od jedne porodice.

Unuk Cece Ražnatović  svet novine svet portal

Rajko Ristić

– Mnogi su mislili da će Veljko biti problematičan kada poraste, ali je Ceca to uspešno iskontrolisala i pogledajte ga sad. Uzoran i lepo vaspitan mladić koji je osnovao porodicu. Ponavljam, jedino taj mesec u škorpiji može malo da pravi problem novom članu, jer će biti emotivan, za njega će principijelnost i čast biti iznad svega, zna da pamti sve i da teško oprosti, ali izaći će na kraj sa time.

Pročitajte On je definitivno najlepši Ražnatović – Anastasija pokazala kako izgleda Krstan, evo na koga liči FOTO

– Da su zakazali porođaj dan ranije, mesec bi mu bio u vagi, kao i gradu Beogradu, bio bi svetski čovek i ne bi se nervirao. Ali, sve u svemu, jedan lep horoskop koji predstavlja brojne mogućnosti za uspeh i srećan život – završava on prenosi Kurir.

Posle Anastasije stigla je potvrda unuk Cece Ražnatović liči na tatu Veljka, a isto je rekla i Bogdana.

AUTOR: SVET

FOTO: Bojan Vuković