Era Ojdanić
Scandal

April 2, 2022 16:30

By

Uhapšen unuk Ere Ojdanića: Pevač kuka i plače

Kako mediji prenose za posredovanje u prostituciji uhapšeni je unuk Ere Ojdanića – fitnes trener Nikola Anđelić, i Dušan Banjac, menadžer pevačice Kaje Ostojić. U akciji policije privedena je i rijaliti zvezda i Plejboj zečica Martina Rajić, ali ona neće biti privedena u Treće osnovno tužilaštvo na saslušanje, već će odgovarati prekršajno i biće saslušana kao svedok, prenosi Kurir.

– Moram da stanem, kako ste čuli da je to moj unuk? Dečko je dobar, evo morao sam da stanem da me ne udari auto. Verujte mi, on je bez ijedne krivične prijave. Dečko za primer. Završio je DIF, fakultet, radi kao trener. Bavi se fitnesom. On je prvo dete moje ćerke. Moj prvi unuk. Kuku. Da je ovaj srednji Uroš pa da se ne iznenadim, ali ovaj nikad mrava nije zgazio – rekao je pevač Era Ojdanić za Kurir, pa je nastavio u zaprešaćenom tonalitetu.

Pročitajte: Era Ojdanić otkriva „Hteo sam Staniju da angažujem kao igračicu, ali je moja devojka ne podnosi!“

– On je meni rekao pre mesec dana: “Deda upoznao sam se sa Kajom koja je bila sa tobom u rijalitiju “Veliki brat”. Kaja je Užičanka moja. Ona me upoznala sa njenim menadžerom da je dobar momak i ako treba dedi neka tezga da mogu da računam na njega. Zahvalio sam se i rekao da nikad nisam imao menadžera. Rekao mi je da ga strašno cene i voli njegovo društvo. To je bilo sve što sam saznao – istako je Era i dodao da znam sa kim stanuje njegov unuk Nikola.

– Moj unuk živi na Petlovom brdu, možda je otišao kod Banjca ovako u stan u goste, ali moj unuk živi sa bratom.

Pročitajte: Era Ojdanić se ŽENI! Porodica ga se odriče! Jedino je ovu ženu tako VOLEO!

Era Ojdanić

era-ojdanic-ivan-vucicevic

Folker i dalje ne može da dođe k sebi nako šokantnih vesti, koje nije očekivao.

– Jao, ovo mi je teško palo. Ostao sam bez komentara. Nije da am u šoku ne znam da izađem iz kola. On je u familiji Anđelić kao najbolje dete familije, tako se tretira. Sve je na vreme završio. Nije sklon narkoticima, to mogu ruku da dam, a ovo šta se desilo ne znam. Danas treba da izađu pred sudiju koliko znam. Dokazaće da nema veze sa tim da je makro, ja verujem da nema veze. A ako je kriv, neka odgovara. Brat je angažovao advokata. Nije da je lep, pametan, nego ne mogu da vam opišem – objasnio je i dodao da njegova ćerka teško podnosi čitavu situaciju, već je na lekovima.

– Milena moja, majka mu se operisala se pre dvadeset dana,izvadila žuč, sečena na tri mesta, eno je celu noć je pila tablete za smirenje. Sad mi više žao nje nego njega. Ćerka da mi umre, nisu joj rane ni zarasle. Sačuvaj Bože. Da li je ovo moguće. Ja sam uvek njima govorio da vode računa sa kime sa druže – zaključuje on.

Erin drugi unuk, Uroš Anđelić poznat je po eksplicitnom ponašanju koje je imao tokom učešća u rijalitiju formatu “Parovi”.

era proziva lepu

BOJAN VUKOVIĆ

AUTOR: Scandal

FOTO: Bojan Vuković