Era Ojdanic foto bv (6)
Svet

April 3, 2022 11:49

By

Era Ojdanić u suzama: Unuk mi je u zatvoru, a moja ćerka se bori za život

                                                                            Unuk Ere Ojdanića iza rešetaka

Unuk Ere OjdanićaNikola Anđelić uhapšen je zbog sumnje da ima veze sa elitnom prostitucijom, a Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo mu je pritvor.

Poznati pevač, majka i čitava familija potpuno je šokirana nemilom situacijom, a Erin mlađi unuk Uroš, koje ge publika imala prilike da upozna u rijaliti programu “Parovi”, oglasio se ovim povodom.

– Pa, šta da kažem, sem da Nikola nema nikakve veze sa prostitucijom, a ni sa bilo kakvom vrstom kriminala to je sigurno trista posto. On je uvek bio vukovac u školi, ceo život se bavio sportom kao što već znate on je fitnes instruktor i normalno je da bude u kontaktu a lepim i zgodnim devojkama jer on sa njima radi, to mu je posao. Nikola se ne bavi tim stvarima, niti ima bilo kakve veze sa bilo kojom vrstom kriminala, nije on iz tog miljea – pa je dodao i dotakao se majčine reakcije, nakon saznanja da joj je sin iza rešetaka.

Pročitajte: Uhapšen unuk Ere Ojdanića: Pevač kuka i plače

uroš ađelić

uroš ađelić

– Nije što mi je brat ali on je stvarno dečko za primer, nikad nije imao problema sa zakonom, a majka ko majka, nervira se i plače po ceo dan, popila je lekove za smirenje i spava – rekao je Uroš, a čitava estrada je nema nakon saznanja da je unuk Ere Ojdanića iza rešetaka.

Pročitajte: Era Ojdanić pokazao kako njegova porodica proslavlja Badnje veče! Jedan običaj će vas iznenaditi!

                                                               Unuka Ere Ojdanića ostaje iza rešetaka

Poznati folker je paralisan nakon ove strašne vesti o svom unuku, a ovo je izjavio u Jutarnjem programu na Pinku.

 – Dečko radi kao fitnes trener. On ne živi sa Duškom Banjcem nego sa svojim mlađim bratom Urošem. Nema šanse da on bude gej. Kada mi je preneo pozdrave od Kaye rekao mi je da su ona i njen menadžer njegovi klijenti u teretani. Moj unuk nije gej, nije narkoman ni kriminalac. Ovo mu je neko smestio da nemam reči, ali verujem u nase pravosuđe i sve će izaći na videlo. Meni sad nije problem unuk Nikola nego njegova majka Milena koja se operisale i ima tri rane na stomaku. Kako da sad spasem ćerku – završava potreseni Era.

Era Ojdanic

Bojan Vukovic

AUTOR: STAR

FOTO: Bojan Vuković