Unuk Ere Ojdanića
Scandal

5 Aprila, 2022 15:05

Erin očajnički vapaj za uhapšenim unukom: Dozvolio je da padne na fore nekih klošara, poludeo sam

Unuk Ere Ojdanića bio je priveden pre nekoliko dana u akciji protiv eltine prostitucije

Pevač narodne muzike Era Ojdanić teško je podneo hapšenje svog unuka Nikole Anđelića. Kako prenose domaći mediji, pevač je sada veoma emotivno prokomentarisao sve navodne tračeve koji kruže o Nikoli.

Naime, Ojdanića je više pogodilo to što su pojedini mediji objavili da je njegov unuk navodno bio u emotivnoj vezi sa Banjcem, menadžerom i kumom Katarine Kaje Ostojić:

– Poludeo sam zbog priča da mi je unuk p**er, još navaljuju da živi sa Kajinim menadžerom. Rekoh „Ljudi, šta je vama?“, dečko živi na Petlovom brdu sa mlađim bratom u stanu pokojnog oca. Svaki dan tu jede, pije, spava, ide na posao, dolazi s posla… Nikola je, bre, prva liga, nema ništa ružno iza sebe. Dosije mu je čist, duplo belo. Sada mu je određen pritvor do 30 dana. Unuk Uroš je bio kod njega u Pravosuđu. Fale tri devojke koje treba da savataju i uzmu iskaze od njih, pa da se utvrdi prema njihovoj priči. Od njihove priče zavisi da li Nikolu puštaju napolje. Dok se ne prikupe ti iskazi on će biti u pritvoru. To je ono što ja znam, znači ludilo – istakao je Ojdanić koji se potom osvrnuo na to da su mu ruke vezane i da ništa ne može da učini povodom toga s kime će njegov unuk da se druži i provodi vreme.

PROČITAJTE: Unuk Ere Ojdanića uhapšen: Unuk mi je u zatvoru, a moja ćerka se bori za život

Era Ojdanić

– Ja ne mogu da mu zabranim druženje s njim. Alo, bre, šta je vama? Kako ja mogu da se mešam tu? Ima posao, ima sve, ima stan, ima sve u životu i dozvolio je da padne na fore nekih klošara, onda ko ga j*be. Kapirate? Pa ne može meni niko ništa da zabrani. Svako neka radi onako kako smatra da treba da radi. Ako je toliko glup, šta ja onda da mu radim. Ne radi se o tome da li je moj unuk ili nije, ali ako si radio to onda treba i da odgovaraš za svoje postupke – kazao je on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Andjelic (@andjelic_n_)

Unuk Ere Ojdanića uspešan i mlad momak

Ojdanić tvrdi da njegov unuk nije homoseksualac jer u njegovoj porodici svi vole žene.

Geni su čudo. Ako ima nešto moje onda je sve, samo nije gej. Deda mu je švaler najveći, moraju i unuci nešto povući. I o meni se pisalo da sam pedofil, a nisam – kazao je on za beogradske medije, a potom istakao da je najgore njegovoj ćerki koja prolazi kroz pakao nakon operacije žuči.

– Najgore mi je zbog Milene moje ćerke koja je operisana i hoće da umre. Sunce ti je**m! Ima tri reza na stomaku nakon operacije žuči i pada u nesvest – završava pevač.

PROČITAJTE: Unuk Ere Ojdanića presrećan, deda se konačno ženi? 

AUTOR: SCANDAL

FOTO: Bojan Vuković; Instagram