Svet

20 Maja, 2022 14:08

Prizor nemoćne devojčice na bakinom grobu: Jecaji unuke Merime Njegomir kidaju dušu (FOTO)

Unuka Merime Njegomir najteže je podnela bakinu smrt

Zbog velike ljubavi i divnih porodičnih odnosa koji su vladali u njihovoj porodici, malena Sonja, kojoj je Merima bila veliki životni uzor teško je podnela gubitak voljene bake. Sve vreme je bila u blizini svoje majke koja je takođe neutešno plakala za Merimom. Ipak mnoge je najviše potresao prizor male Sonje koja je jecala nad grobom pokojne bake i koja je u jendom trenutka snažno zagrlila svoju majku. Mnogi su se u tom trenutku i zabrinuli da devojčici ne pozli.

Pročitajte: Merima Njegomir će biti sahranjena pored ovih velikana!

Unuka Merime Njegomir jecala za pokojnom bakom, ali nije jedina

Pevačicina koleginica Milena Plavšić ispričala je za „Kurir“ koliko joj nedostaje drugarica. Milena je sa nama podelila i jednu uspomenu sa svog venčanja, koja će joj zauvek ostati u sećanju, kada je Merima došla na njenu svadbu sa malom decom.

Merima mi mnogo nedostaje. Mi smo bile jako dobre, čule smo se do njenog poslednjeg dana. Desetak dana pred njenu smrt, pisala sam joj poruku, a ona mi je odgovorila da će sve biti u redu i da ćemo se videti… Nismo se više nikada videle. Šta da kažem, Merima je bila jedan sjajan čovek, izvrstan umetnik. Što se mene tiče, ja sam ispoštovala i sahranu i 40 dana, evo i danas sam tu. Kada god mogu doći ću, setim je se svaki dan. Ona je zaslužila da nas bude ovde mnogo više, mislim na naše kolege – rekla je Milena koja nam je otkrila i da li je u kontaktu sa Meriminom decom:

Pročitajte: Prvi put bez voljene majke – Jelena Njegomir za 38. rođendan nije imala proslavu, ovaj poklon večno će biti sa njom

– Jesam, čujem se Ljubicom redovno. Njima je jako teško, ne prestaju da plaču, plaču svih ovih šest meseci. Posle smrti mog supruga, više me ništa ne može iznenaditi. Ogugla sam na te tužne stvari, ne znam šta da kaže, teško mi je svaki dan. Uspomena na Merimu ima puno, ali mi je prvo sećanje kada sam imala svoju svadbu. To je bilo 1990. godine, Merima je sa svo četvoro dece došla u opštinu, oni su bili mali i svi su nosili po buket cveća. Kasnije su bili i na zabavi – kroz suze je ispričala pevačica i kratko dodala: – Merimu ću voleti zauvek. Najveća uteha, sada kada je nema, su njene pesme – zaključila je Plavšićeva.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images